Taas on pari päivää vierähtäny ilman minkäänlaisia sepustuksia tänne, no eipä meillä olla paljoo mitää tehty. Sunnuntai illan kulutin Kiipun metsissä vetämässä jälkiä Eijan, Sirkan ja Marjan kanssa ja hyviä jälkiä saatiinki aikaan.

Eilen suoraan ratsastustunnilta kaahasi taas metsään ja nyt tällä kertaa jäljestään Rapan kanssa. Rapan jäljellä oli 6 kulmaa ja joissa kolmessa makaus eli tarkoituksella harjoiteltiin kulmia, pituutta oli joku 900m. Ekalla osuudella vähän hyppi sinne ja tänne, mutta palasi kyllä hienosti aina takaisin jäljelle, kerran käskytin kun en jaksanu kattella sellaista pomppimista. Kulmat missä oli makaus niin suoritti todella hyvin, mutta ilman makausta olleet kulmat vähän sitten tuotti ongelmia. Kaikki kyllä ratkaisi itse, mutta se vaati pienen pyörimisen ennenkuin oikea suunta löytyi. Melkein koko jälki kulki aikamoisessa risukossa jopa Rapa väsyi kunnolla kun hyppi risujen yli ja välillä sukelsi alta, mutta siis oikein hyvä kun saatiin vähän puhtia pois. Ihan tyytyväinen olen tuohon ukkoon jälleen, kun sen ekan osuuden saisi vähän rauhallisemmaksi niin se hukan vaara pienenisi, no kaipa se jossain vaiheessa siitä rauhoittuu ja tasaantuu!!!

Kasper on saanut totaalivapaa päiviä nyt muutaman kun ei tuo aika ole vaan riittäny tekeen muutakun muutaman hassun tempun ja se on ollu siinä. Eilen Kape pääsi Saken mukaan Humppilaan ja oli tehny vähän tarkempaa tuttavuutta kilien kanssa:

1245783564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään sit olin taas töissä ja pojat kotona, töiden jälkeen käytiin vähän uittaan poikia Rehtijärvessä et saivat edes vilvoitella kunnolla. Nyt jo sitten pitäis kohta alkaa nukkuun ja huomen taas väsään jälkiä ja illal Turkkuseen Lentsun kurssille, valitettavasti on jo viimeinen kerta...Otsan rypistys No onneksi uusi kurssi on jo varattu!!!Nauru

Muutama kuva Elonkierrosta jälleen:

DSC_1756.JPG

Rasmushan oli tietty pakko laittaa tuonne "majaan" sisälle!!!

DSC_1733.JPG