Eilen piti heti aamusta mennä tokoileen ulos Marjan kanssa mut kas kummaa kun pakkasmittari näytti taas sellaisia lukemia etti sinne viitsinyt lähteä reenaileen, joten reenit siirtyivät iltaan ja sisälle. Rasmuksen kanssa aloitettiin ja naksuttelin kapulaa nopeaa nostoa sekä muutamat ihan perus sivulletulot. Kapula nousi nopsaan ja tuli sivulle ukko niin kapulan kanssa kun ilmankin. Metallinouto otettiin pari kertaa kun sitä ei ole voinut ulkona reenata pitkään aikaan kylmyyden takia ja sekin oikein hino. Kaukoissa palkkailin ekaa nousua ja Rapalla eka nousu aivan kunnossa, ihan sama oliko se sitten seisominen vai istuminen. Loppuun tietenkin vähän naksun kanssa arvausleikkiä ja temppuiliu!!!

Rokka aloitti oman urakan kanssa sivulletuloilla ja ne oikein hyvii, vähän ehkä kaipaisin koiraani vielä lähemmäksi mutta se saadaan kuntoon kun treenataan. Nopeat kapulan nostot ja sivulletulot oikein hienoja, upeasti on tajunnut tuonkin jujun vaikka ei olla tehty kun ihan muutama kerta sitä. Metallinouto ihan peruskamaa eli hieno. Kaukoissa eka nousu ihan ok jos se on istuminen mutta jos pitää nousta seisomaan niin se olikin sitten paha juttu. Sain sen kuitenkin toimii aikas hyvin kun tehtiin hetki töitä sen eteen, täytyy toivoa et kisoissa kaukot alkaa istumaan nousulla kun se paljon varmemmpi. Loppuun kanssa arvausleikkiä ja temppui, tulipa kyl hyvä mieli kun tuli reenattua!!!

Tänään sitten nukuin vähän pidempään kun olin kuvitellut joten eipä ehditty ihan niin pitjkää lenkkiä kun olin kuvitellut joten piti vaihtaa lenkkimaasto hieman raskaampaan eli umpihankeen!!! Tuli tehtyä itekki kunnon jumppa kun taivalsi siel hanges ja luulen et koiratkin saivat ihan tarpeeksi juosta ja pomppia!! Lenkin jälkeen vähän reenailtiin ja nyt oikein ulkona!!! Rasmus aloitti jälleen vanhemman oikeudella ja nyt tehtiin ekana ruudun keskikohta treeniä. Selvästi Rapalla ihan hukassa aluksi mutta kun kävin näyttää kerran niin alkoi selkiytymään ukon päähän et mitä haetaan ja tekikina oikein hienoja ruutuja. Autoa kierrettiin pari kertaa ja siinä sivussa tehtiin luoksetulon stopit jotka muuten oikein hienot!!! Seuraamisessa palkkailin jälleen perusasentoi ja Rapan seuraaminen oli kyllä ihan huippu hyvää.

Rokka teki kanssa ruudun keskikohta treeniä jao li siin oikein pätevä!!! Autoa kiersi sellaisella vauhdilla ettei olla ennen nähty ja siinä sivussa teki todella hienoja stoppeja, toivottavasti nuo stopit siirtyy myös sinne luoksetuloon, täytyy sitä varmaan testailla tässä viel ennen koetta. Seuraaminen aikas kivaa, edelleen haluan siihen vähän enemmän innokkuutta mutta sitä sitten ensi viikolla lähdetään metsästään. Loppuun vielä tunnari piti ottaa vaan kaks kertaa mutta jouduttiin sitten ottaan kolme kun en ollut tyytyväinen toiseen, otti oman suuhun mutta tiputti sen välillä kun haisteli muuta ja otti sitten uudestaa ja toi mulle. Tunnarit muuten todella hyvii ja varman oloisia, et se on ainaki aika hyvällä mallilla!!!