Aamulla lähdettiin jäljestään Sirkan kanssa Kiipulle. Rapa jäljesti oikein mukavasti, kerran vähän poukkoili jäljen sivussa varmaan jonkun peuran tai kauriin jälkien perässä. Katkon suoritti oikein kivasti ja kääntyi myös kulmissa nyt vain pienen tarkistus lenkin avulla. Makaukset meni kanssa aika ok, yks mentiin ohi mutta muut merkkasi oikein hyvin! Siis sellaista oikein hyvää ja varmaa jäljestystä!!!

Rokalle tein sit makkarajäljen ihan vaan sen takia ettei kyllästy vereen tai kaniin. No pikku ukko oli ihan innoissaan kun puin sille valjaat päälle ja mentiin jäljen alkuun. Sitten tapahtui totaalinen yllätys....ei Rokka syönyt yhtään makkaran palaa jäljeltä, mutta meni sen todella tarkasti ja hienosti loppuun sorkalle, tää oli jotain ihan ennen kuulumatonta....Yhden makkaran otti alussa suuhun mutta sylkäisi sen pois (söi samoja makkaroita aamulla kyllä kotona).... Eipä siinä voinu kun kehua ukkoa kun esitteli sorkkaa tyytyväisenä mulle ja Sirkalle. Mietittiin Sirkan kanssa et miksei se syöny, tultiin siihen tulokseen että se on oivaltanu et jäljen käytetään nenään eikä sillon mitään makupaloja syödä, vasta sitten kun hommat on tehty!!! Tästä eteenpäin Rokka saa siis veri- tai laahausjäljen niin saa sitten seurata hajua eikä tarvi kesken töiden alkaa syömään mitään!!

Illalla lähdettiin Turus käymään poikien kanssa mätsärissä, satuin yks päivä selaileen nettiä ja löysin sopivan mätsärin niin pääsi Rokka vähän harjoitteleen. Kas kummaa kun päästiin Turkuun ja sain ilmoitettua koirat niin alkoi satamaan, eipä siinä mitään sit seistiin sateessa ja esitettiin koiria. Ilmoitin ihan kaikki kolme koiraa esiintyyn, niin ei sit tuu kenellekkään paha mieli kun toiset pääse ja hän ei!!! Kaikki saivat punaiset nauhat, mutta eivät pärjänneet nit enempää. Rokka esiintyi ihan kohtalaisesti, seisomista pitää treenat ja ehkä vähän tuota juoksuakin... Halusin nostaa sen ehdottomasti pöydälle kun niitäkin tuomareita löytyy jotka haluaa kooikerit pöydälle. Pöydällä käyttäytyi oikein mallikkaasti ja antoi tutkia itsensä hienosti!! Olen kyllä oikein tyytyväinen pikku ukkoon ja sen käyttäytymiseen julkisella paikalla. No olin vähän suunnitellu et treenaan Rapan kanssa tokoakin samalla, mutta se sit jäi tuon kaamean sateen takia, no ens kerral sit kun lähdetään retkelle Turkkuseen!!!

Ettei puutuisi ohjelmaa päivästä niin iltasella kotona viel vähän treenattiin. Kape teki seuraamista niin että Rokka leikki vieressä vinkulelulla ja seurasi kyllä upeasti. Kaukoja otti Rapan kanssa yhdessä ja ne myös todella upeat molemmilla. Rasmus teki myös tuota seuraamista ja oli oikein hyvän tuntuista. Alustoilla otettiin muutama ohjatun suuntaharjoitus ja se oli Rapsun mielestä todella kivaa pitkästä aikaa. Loppuun vielä harjoiteltiin mun kiertämistä peruuttaen ihan siis temppuna, katotaan vaan se tekee sen seuraavissa kisoissa no ompa ainakin kaikilla hauskaa!! Rokka harjoitteli vähän näyttely seisomista ja sen opetan ihan käskyllä ettei ala tarjoileen mitään muuta sit kehässä kun pitäisi seistä. Tehtiin muutama maahanmeno mun jalan alituksen avulla ja ne todella hienosti. Rokka aloitti uuden tempun opettelua myös naksu osiossa, temppuna -moro-!!