Eilen maanantaina oli pakko päästä jo tokoileen poikien kanssa kun viime viikko vietettiin vähän hiljaiseloa, no oli se tokoilu vaan taas niin ihanaa!!! Rokan kanssa aloitettiin luoksetuloilla otettiin pari suoraa ja sitten Sakke heitti kerran seisomaan stopista pallon taakse ja loppuun viel palkkasin seisomaan stopin jälkeisen liikkeelle lähdön!! Hyviä luoksetuloa ja niissä oli vauhtia!!! Toisena piti tehdä ruutua mutta se ei oikein enään näkynyt niin palkkasin sit viel merkkiä muutaman kerran ja ne hyvin kun lähetin vaan ihan lennosta!!!

Uunon kanssa myös muutama suora luoksetulo ja niissä nyt jostain syystä vähän jähmettyi lähtöön, mutta sain hyvin lähteen liikkeelle muutamalla toistolla. Kerran myös stoppi samalla tyylillä kuin Rokan kanssa ja se aikas hyvin eli kyllä ne stopit vielä kuntoon saadaan. Ruutua ei voinut treenata Uunonkaan kanssa niin tehtiin sitten vaan merkkiä ja lähettelin lennosta ja ne hyvin.

Sisällä illalla viel vähän hassuteltiin kaikkien koirien kanssa vuorotelle, Rapa, Rokka ja Uuno tekivät takapää jumppaa ja syvienlihasten treenausta sekä pieniä tokojuttui ja kaikki todella hyvin! Obelix pääsi leikkimään metallikapulan kanssa ja otti sen suuhunsa jo reippaasti et kyllä siitäkin ehkä tokokoira vielä joskus tulee!!!

Tänään käväistiin Somerolla paimentamassa ja Uuno oli jälleen niin super ihana ja hieno. Tehtiin kaaria ja siitä kuljetusta ja sitten myös niin et jatkoi kaarella matkaa takaisin mun luo ja kaikki sujui tietenki hienosti!!! Kokeiltiin myös osaako Uuno jo suunnat niin etten auta yhtään vartalolla, no mä kokeilin vähän auttaa mutta kyllä Uuno aika kivasti ne osaa jo, pientä treeniä viel kaivataan!!! Toisella kierroksella tehtiin kanssa kaaria ja Uuno oli edelleen niin ihana!!! Sen ohjaaminen alkaa olla niin kivaa nykyään kun kuuntelee hyvin mua ja totteleekin hyvin!!!

Paimennuksesta ajettiin suoraan Forssaan Prismalle tokoileen TT porukan kanssa. Rokka ja Uuno molemmat tekivät ruudun EVL tyyliin lätkän kanssa ja molemmat suoriutuivat tehtävästään  todella hyvin ja oli vauhtia niin merkille mennessä kuin ruutuun juostessa. Rokan kanssa tehtiin kaukoja häirittynä niin et muut treenikaverit seisoskeli ja liikkui Rokan takana, Rokka teki todella hyvin hommia. Lisättiin viel häiriöö ja Koda tuli tekeen viereen kaukoja, Rokka jatkoi hienojen kaukojen tekemistä ja onnistui oikein hyvin!!!

Uuno teki kaukoja samalla tavalla ja onnistui hyvin!! Avo kaukot tehtiin ihan liikkeenä niissä istumaan nousut sais olla hieman terävämmät mutta muuten oikein hyvin ja eipä häiriintynyt edes muista ihmisistä tai niiden liikkeistä!! Perään suoraluoksetulo käskytettynä suoraan leluun ja otin palkan esille heti kun lähti liikkeelle että lähtisi mahdollisimman räjähtävästi liikkeelle. Luosetulon seisomaan stoppi niin et Tiia heitti pallon taakse ja aika kivasti jo pysähtyy. Perään viel tietenkin suora luoksetulo ja tuli todella lujaa!!!

Rokka teki toisena juttuna ohjatun molemmat suunnat ja ne nyt todella hienot, selvästi ymmärtänyt et se kapula haetaan mikä ensi viedään!!! Ohjattuun on kyllä saatu paljon varmuutta ja alkaa näyttämään aika hyvältä!!! Loppuun Rokka teki paikalla istumisen lyhyen kylläkin kun on niin  kylmä ilma, istui hyvin. Uuno puolestaan teki paikallaan makuun niin et mä piilossa ja sekin hienosti, maahanmenoja sivulta kyllä pitää treenata kun haluan et tippu sinne, nyt ei oikein tipu...

Oli kyllä kivat treenit kivassa porukassa ja sai hyviä neuvoja ja vinkkejä jälleen, tälläisiä treenejä sitä tarvitaan et muut tarkkailee omaan toimintaa niin saa mahdollisimman hyvin omat virheet korjattua!! Kiitos kamut seurasta ja neuvoista!!!