Tänään lähdettiin vapun kunniaksi heti aamusta eläinlääkäriin, ei onneksi mitään vakavaa vaan mentiin poistattaan Kapen tikit ja samalla napattiin Rokasta verikoe rabies vasta-aine testiä varten. Kasperin haava oli parantunut oikein hyvin ja poika oli myös lihanut kolmisen kiloo nyt elopainoa 53kg!!! Rokka pääsi myös vaakaan ennen verikokeen ottoa ja painoa on kertynyt 13kg eli oikein kivasti, verikokeen oton ajan ukko sitten huusi kuin oltais tehty jotain pahempaakin!!! Nyt vaan sitten odotellaan vasta-aine tesitin vastauksia ja sitten selviää pääseekö Roksu mukaan kesäloma reissuun vai ei!!!

Eläinlääkäri reissun jälkeen mentiin poikkeen Vaulammilla ja piti tosiaan vaan poiketa mutta kuluihan siellä aikaa muutama tunti. Eikä mun pitänyt edes treenata mitään poikien kanssa mutta kun Leevi halusi treenata niin olihan se sitten pakko. Leevi sai päättää mitä tehdään ja tänään ohjelmassa oli ruutu, hyppynouto ja tunnari, aika kivat liikkeet valitsi apuohjaaja!!!

Rasmus pääsi aloittaan Leevin käskystä ja ensin tehtiin ruutu muutaman kerran lätkän avulla, sitten kokonaan liikkeenä ja loppuun maahanmenoon asti ja siit palkka. Kaikki ruudut todella hyviä ja vauhdikkaita, koko liikkeessä maahanmeno hidas joten palkkasin sen sitten kertaalleen. Hyppynoudossa tehtiin niitä vinoja heittoja molemmin puolin estettä ja joka kerralla hyppäsi niin mennessä kuin tullessakin. Näitä täytyy nyt jatkaa ja mun täytyy alkaa siirtää omaa paikkaani myös esteen sivuun. Tunnari tehtiin kaksi kertaa ekalla ihan normi joka todella hieno, toisella kerralla laitettiin sitten kapuloita ihan super paljon ja vielä läjään, oma sitten myös sinne läjän päälle ja todella hienosti Rapa oman sieltä etsi!!!

Rokan kanssa aloitettiin kanssa ruudulla ja samaan tapaan kun ennen, ekaksi vietiin yhdessä ja sitten vein sillä aikaa lelun sinne kun tuo leikki lelunsa kanssa pitkin pihaa. Nyt mun mielestä hokasi et ruudussa on lelukin vaikka sitä ei olla sinne yhdessä viety, kun tähän asti on ollu vähän sellaista arpapeliä... Ruutua siis tehtävä paljon et saadaan varmuutta sinne lähtemiseen. Hyppy erinomaisen hyvä, tehtiin myös loppuosaa erikseen ja se onnistui oikein hyvin. Noutoa otettiin ihan erillisenä ja nyt tuli puukapulalla sama ongelma kuin metallilla eli ei halua noutaa hiekalta. Muutama kerta tehtiin nurtsilla ja se meni todella hyvin, viimeinen tehtiin hiekalla ja sekin onnistui!!!! Tunnarissa piilotettiin kolme kertaa omaa heinikkoon, tällä kertaa niin että avustaja vei kapulan sinne piiloon. Hienosti Rokka odottaa et kapula viedään ja oli hienosti mun vieressä vaikka mä käännyin ympärikin!!! Ihan super iloinen koira kun löysi kapulansa!!!!

Jottei päivä kävisi mitenkään vaan tylsäksi niin lähdettiin Rapan ja Rokan kanssa vielä pyöräileen parin kilsan lenkki hiekkateille. Uskomatonta oli se että Rokka pystyy ravaamaan lujempaa kuin Rasmus, vaikka Rapalla on paljon paremmat liikkeet. Rokka oli ekaa kertaa pyörän vierellä ja käyttäytyi todella hyvin, selkeästi loppu lenkkiä kohden myös askel piteni eli nyt vaan ravilenkkejä lisää niin saadaan pojat liikkumaan oikein hyvin!!! Lenkin jälkeen käytiin vielä vähän uittaan poikia ja Rokka ui ekaa kertaa, ei kylläkään vielä pitkää matkaa mutta vähäsen kuitenkin!!! Taitaa Rokasta tulla vielä uimamaisteri kun saa varmuutta tuohon pulikoitiinsa!!!

Viikonloppu menee nyt Kalantissa mejä-kokeessa, sunnuntaina sitten palaillaa asiaan ja katsotaan miten pikku ukon käy ekassa kokeessaan!!! Pitäkäähän kaikki peukut pystyssä että saadaan tulos aikaiseksi sunnuntaina!!

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE