Aamu valkeni mejän merkeissä Latovainossa. Ensimmäisen jäljestys vuoron sai Eppu ja Tanja siellä liinan perässä. Eppua vähän haittasi aluksi metsässä hiipivä paparazzi, mut muuten jälki sujui vallan mallikkaasti!!
1994564.jpg
Sitten tietenkin sellainen kuva missä ohjaajakin näkyy.
1994561.jpg
Rasmus pääsi jäljestämäämn toisena, lähti alusta asti todella innokkaasti jäljestään, pysyi hienosti jäljellä ja eteni reippaasti.

1994714.jpg
 Jäljelle tehtiin kaksi kulmaa missä oli makaukset ja niiden väliin suoralle myös makaus, kun viime kerralla vähän ohitti ne. Nyt pysähtyi joka makaukselle ja haisteli tarkasti. Toisen kulman meinasi oikaista kun tuuli nosti hajun jäljen yläpuolelle, mutta korjasi hyvin takaisin jäljelle kun en päästäny oikaiseen. Piti nenän maassa loppuun asti eikä lähteny ilmavainulla kaadolle.
1994721.jpg
Olen todella tyytyväinen tämänpäiväiseen. Niin taisi olla herra itsekkin kun pääsi kaadolle!! :)
1994851.jpg

Viimeisenä mut ei vähäisempänä jäljelle lähti Jeppe. Alku oli pientä sinkoilua, mutta rauhoittui käyttämään nenäänsä kun jälki meni pusikkoon. Teki todella hyvää työtä, mitä vaikeampi maasto niin sitä tarkempaa työtä teki!!
1994569.jpg
Tässä esimerkkiä kuinka hienosti Jepen nenä pysyy maassa!!!
1994571.jpg
Tyytyväinen koira palkkaansa!
1994575.jpg

Jäljestys oli onnekkaasti ohi ja ketään ei edes tullu meille raivoomaan ku kuljetaan koirien kanssa metsässä. Tuolla Lataris päin sellainen on ollu vähän tapana....

Marjan pihassa Kasper pääsi treenaamaan sitä ihanaa tunnaria taas.... meni hienosti kapuloille ja haisteli mut sit vaan jäi katselemaan lintuja ja ihmettelemään kaikkea muuta, haisteli hienosti ky kapuloita ja oli kerran ottamassa omaa suuhunsakin mut sit kuitenkin vaihtoi sen vääärää... Kasper oli ihan kasper taas, heilutteli vaan häntää ja vähän hymyili mammalle!! On se vaan niin hauska berni!!
Otettiin väliin ruutu, jossa ei voinu vesilätäkön takia juosta suoraan sinne vaan piti kaarrella ja kierrelle mut meni kuitenkin lopulta ja pääsin palkkamaan. Sitten uudestaan vaan tunnarin kimppuun, joka onnistui muitta mutkitta kun pieni bernini muisti vaan mitä oli tekemäs!!
1976765.jpg
Niin super hieno ja  hauska berni!! <3

Rasmus sai tehdä kanssa ruudun ku se oli siihen pihalle tehty.... Se vesilätäkkö tuli nytkin ylivoimaiseksi ongelmaksi. Edelleenkin menee sinne puolelle missä avustaja on valmiina heittämään namin. Poistettiin koko avustaja ruudun luota ja sit vasta olikin vaikea liike. Otin kerran kupilla et saatiin menee suoraan päämäärään. Toisella kerralla ilman kuppia ja niin et heitin palkan itse R:lle ruutuun. Toimi hyvin. Kolmas kerta toden sanoo, kuppi taas paikoilleen ja koira ruutuun, palkkasin kupin lisäksi siitä vielä kun kääntyi muhun päin ku oli syöny kupin tyhjäksi. Tätä täytyy nyt ens viikolla työstää ja etsiä sitä parasta keinoa palkata.

Vihdoin ja viimein pääsimme syömään Jepen valiokakkua. Marja oli vähän lintsannu ja ostanu kakun kaupasta, mut oli tehnyt sitten todella hyvää suolastapiirakkaa ja tuorejuustokakkua!! Kyl sä Marja vaan osaat leipoa, et voidaan siis toistekki tulla kahveelle teille!!

Nyt huilaamaan ja huomenna aamusta Hyvinkäälle erikoisnäytteleen Rasmuksen kanssa!!!