Eilinenkin päivä vierähti melkein kokonaan maalla, no koirat tykkää!!!Hymy Iltapäivällä vedin kaikille kooikereille lyhyet kestokanijäljet ja kaikki jäljesti todella hyvin. Rokka pääsi aloittaan ja jäljesti todella tarkasti, ainut pikku miinus on tuo vauhti sitä täytyy kokeilla jarruttaa päättäväisesti. Rokan jäljen tein niin että näki kun lähdin pupun kanssa metsään ja se kyllä nostattaa pienen miehen kierroksia, nimittäin huusi suoraa huutoa sen aikaa ku olin metsäs. Seuraavalla kerralla täytyy tehdä niin et ei nää kun teen jälkeä vaan pääsee sit suoraan jäljelle jos pysyisi näin hieman rauhallisempana!!!

Lacinan jälki tehtiin myös niin että neiti näki. Lacina ei ole ennen ollut jäljellä, mutta jäljesti todella tarkasti ja hyvin. Alun haistoi tarkkaan ja lähti siitä eteneen päättäväisesti. Pari kertaa meinasi tulla uskon puute mutta jatkoi hienosti kun kehotin!!! Pupu kiinnosti kovasti Lacinaa eli ei mitään huolta taippari jäljen suhteen, kyllä neiti sen jäljestää!!!

Rapalle tein vähän pidemmän ku pikkuisille ja siihen tuli kaksi kulmaakin ja hyvä niin et tulee niitä kulmia harjoiteltua mejää varten. Rapa jäljesti varmasti ja hyvin koko jäljen. Kulmissakin kääntyi todella nätisti eikä tehnyt yhtään tarkistuslenkkiä sinne taakse!!!

Illalla lähdettiin Marjan, Katin ja Tiian kanssa Tammelan metsiin lenkille, siis sinne ihanalle järvelle jossa käytiin Katin kanssa viime viikollakin. Ihanaa lenkkeillä isommalla porukalla ja kun koirat saa juosta vapaana ja pääsevät vielä välillä uimaankin! Kiitoksia ihanasta lenkistä!!!Nauru