Tänään päivällä käytiin lenkkeileen kunnon lenkki Vaulammilla Rapan ja Rokan kanssa, sillä aikaa kun Uuno leikki Villen kanssa. Lenkin varrel oli yks uimalammikko ja pojat päättivät et nyt on kesä alkanut ja uima kausi. Molemmat kävivät siis uimassa ja niillä oli kyllä niin kivaa!!! Positiivinen yllätys oli Rokan takaosa, se siis pysyi pinnalla kun mies ui, osaa siis käyttää takaosaansa paremmin kun viime kesänä!!!

Alkuillasta lähdettiin ajeleen Turkuun ja Lentsun tokokurssille, ennen kurssia käytiin Rapan ja Rokan kanssa tekeen city kävely Kupittaan puistossa ja vähän tokoiltiin Rapan kanssa. Ensin merkkiä joka meni juur niinku piti eli onnistuttiin joka kerta. Perään kierreltiin puuta ja siinä sivussa luoksetulon stopit kertaalleen ja molemmat upeat!!! Puun kiertämistä tehtiin vielä muutama kerta et saadaan siinä pysymään vauhti hyvänä!!!

Rokan kanssa tehtiin irtoamista alustalle ja sinnehän tuo irtoaa todella lujaa. Kun irtosi hyvin niin saatiin tehdä merkki ja kun sekin meni hyvin niin merkin kautta alustalle. Lentsulle valittelin merkkiä kun menee vinoon, mutta sen saa näköjään ihan hetsaamalla kuntoon.... Nyt saatiin läksyksi tehdä ohjattua alustalla et oppii vähän tarkemmin keskittyyn mihin pitää mennä koska tuppaa vähän hätiköimään ja säheltään merkin jälkeen. Salamakävely tehtiin kokeen omaisesti ja siinä sitten olikin vaikka mitä, no ensiksi seuraaminen haahuilevaa ja maahanmeno todella huono. Haahuiluun kokeiltiin sitä seuraamisen vireen  nostatusta ja sehän toimi hyvin ja seuraaminen parani kerta heitolla!!! Maahanmeno opetetaan uusiksi ja tarjoamisen avulla tai näin ainakin suunnitelma menee. Kaukoja tehtiin kaikki yht aikaa ja ja meni taas hatut sekaisin ja uutta opeteltavaa.... Mä olen ollut vähän tyhmä kun olen opettanut molemmat maahan menot samalla käskyllä vaikka liikkeet ihan erilaiset eli nyt pitää vahvistaa siellä tarkkuus osiossa seisomasta maahanmenoa et menee varmasti hissinä ja sit opettaa uus käsky istumasta maahanmenoon ja sama käsky sit salamakävelyn maahanmenoon.  Tarkkuus osioon meni myös seisomasta istuminen että menee varmasti siinäkin taaksepäin, menee kyllä hyvin taakse päin S->M ja S->I kun olen lähellä mutta nyt pitää katsoa et tekee oikein myös jos olen kauempana!!! Loppuun paikalla istuminen ja se ihan nappiin!!! Olipa taas hyvä koulutus ja tuli paljon uutta ja harjoiteltavii juttui, mutta olen tyytyväinen  kun olen saanut tuon seuraamisen vireen nousemaan ja nyt vaan täytyy sitä hiipimistä käyttää ja jalostaa eteenpäin!!!