Kyllä tämä elämä taas alkaa voittaa vaikka ottikin ihan hirveästi päähän, siis se paikallaolo siel kisoissa sunnuntaina. Nyt vaan suunnataan nokka kohti tulevaa ja uusia haasteita!!!! Kyllä tästäkin "pikku" ongelmasta ylipäästään keinolla tai toisella. Ongelma ei ole kyllä ollenkaan pieni jos totta puhutaan.

Sain Lentsulta todella hyviä vinkkejä miten lähden tuota paikallaoloa nyt vahvistaan, sitä ollaan vaan mietitty että johtuuko nouseminen epävarmuudesta vai motivaatiosta tai sitten kummastakin. No tuohon ei olla saatu selvää vastausta eikä varmaan saadakkaan, mutta toivottavasti uusilla "ohjeilla" saadaan paikallaolo taas näyttämään paikallaololta eikä miltään muulta.

Vähän myöhemmin lisää noista vinkeistä, nyt muutama kuva aamupäivän lenkiltä Kuumasta. Marja ja tolleri poijjaat Jeppe ja Roisto olivat myös mukana ulkoilemassa.

Kyllä se Roisto vaan on niin ihana ja kasvaa kovaa vauhtia!!!!Hymy

Jeppe ihan selvästi ihmettelee mitä me Marjan kanssa riuhataan siellä tiellä kun yritetään epätoivoisesti kuvata koiriamme

Roistoa ihmetyttää miksi tuo hassu "pikku" koira pyörii ja murisee samalla itselleen..... Olisko selän alla ollu joku hevosen paskakikkare.....

Vauhtia löytyy Roistosta!!!

Kasper metsänpeikko!!!

Rapa poseeraa!!

Tolleri poijjaat samassa kuvassa, taitaa Roisto kokeilla saada Jeppeä kiinni että voisi roikkua vaikka korvassa!!

"Oi idolini Kasper" ajattelee Roisto!!!

Olisko pikku poika vähän sukeltanu hankeen?!!

Rasmus ekaa kertaa innostui leikkimään Roiston kanssa, valitettavasti vasta loppu lenkistä kun Roisto ei enään välittänyt/jaksanut niin  leikkiä....

Kuva viikonlopulta elonkierrosta kun Kasper ylittää tyylillä ojaa!!!

Koko meidän lauma tänään. Kaikki puuhaavat jotain omaa ja kukaan ei halua edes katsella kameraan päin....Kieli ulkona

Näin väsynyt ja söpö oli pieni mies lenkin jälkeen!!!

 

Sitten tämän päivän treeneihin, jotka suoritettiin Forssan keskustassa Johanna K, Johanna L ja Marjan kanssa. Kasper pääsi aloittan ja oli todella intoa täynnä. Otettiin sivulletuloja ja kaukoja, sivulle tulee vähän vinoon ihan sen takia kun olen joskus antanut tehdä niin.... kaukot oli puolestaan aivan loistavia!!! Tehtiin lyhyeltä matkaa ja nopeita vaihtoja!!! VAUTSI VAU!!!

Rasmus aloitti paikallaololla, nyt tehtiin ihan kisaomaisesti eli Marja oli yhdistetty liikkuri ja tuomari. Tarkisti koirat kehään mentäessä ja sitten käskytti.  Kun koirat jätettiin niin käännyin melkein heti ja kehuin Rapaa rauhallisesti ja niin pitkään että kiinnitti vaan huomion muhun. Jatkoin kehumisen jälkeen matkaa noin 5m ja kehuin taas, kehuin vielä kolmannen kerran ennen piiloon menoa. Piilosta tulin myös pari kertaa esiin ja kehuin. Paikallaolo oli todella hyvä, keskittyi vaan muhun ja selvästikkin kehuminen auttoi ja rauhoitti Rapaa. Vieressä makasi Nanci, jonka kanssa R on saanut leikkiä ja ovat melkein parhaita kavereita!!!  Ei ollu yhtään menossa Nancia kattoon tai ottanut mitään kontaktia, ei myöskään katsellu toisella puolella makaavaa collie poikaa Nickyä. Todella hyvä paikallaolo suoritus, nyt vaan jatketaan tälläisiä harjoituksia!!!

Pitkästä aikaa tehtiin ohjattua ja vasentapuolta. Eka pelkällä yhdellä kapulalla ja sitten molemmilla sivu kapuloilla. Vauhtia olisi saanut olla vähän lisää, mut muuten oikein oikein kiva ohjattu. Lähti hyvin merkiltä vasemmalle kun ohjasin. Täytyy nyt vaan alkaa treenaileen enemmän ohjattua niin saa jotain uutta treeneihin.

Ruutu otettiin 2x kupille juoksuna, vähän meni oikeaan reunaan, muuten hyvä. Syynä saattoi olla katuvalot, kun kaikki koiruudet vähän painoi oikeaan reunaa, jos valot jotenki hämäsi niitä tai sitten eivät kunnolla nähneet ruudun reunatolppia.

Tuli taas juteltua kavereiden kanssa siin sivussa, mut Rapa samaan aikaan tarjoili hienosti sivulletuloja ja temppuiltiin yhdessä. Myös seuraamisen ekaa askelta otin ja näytti nyt paljon paremmalle ja kontakti pysyi hienosti!!! Kyl tästä pikku hiljaa hyvä tulee!!! Tylsää se olis jos kaiken saisi heti valmiina eikä joutuisi sen eteen tekeen yhtään töitä, voitto tuntuu sitten paljon makeammalle kun on tehny sen eteen niskalimassa duunii!!!Silmänisku