Ompa tänään ollu ja on hieno päivä, aurinko paistaa ja lämmittää jo aikas kivasti. Puolen päivän aikaan suuntasimme Latariin Marjan ja Karitan kanssa lenkille. No Marja ei sitten lenkkielly meidän kanssa kun 200m kun Jeppe päätti käydä syömäs pikkaisen välipalaa yhdes talos.... Ehkä oli ihan parempi etteivät tehneet koko lenkkiä, kun Jepen pikku vatsa näytti aikas pulleelta!!!Silmänisku On se Jeppe vaan niin hauska Pappa!!! No me sit Karitan kanssa jatkoimme matkaa ja nautimme ihanasta "kevät" säästä!!! Kiitos seurasta jälleen!!!

Latarista suoraan ajelimme Vaulammille ja olin niin suunnitellut meneväni hiihtään Rapan kanssa, no kun mulla on tuo dementtia niin eiköhän kaikki hiihto kamppeet ollu kotona.... Eipä tuo sitten niin paljoa haitannut kun ladut oli todella pehmeet ja Rapan olisi ollut paha juosta siinä vieressä. Äkkiä se aurinko sulattaa hankea, kohta on taas kamalat kurakelit ja saa joka päivä imuroida lattioita ja pestä koiria.... YÖK..... Jotain kivaa oli keksittävä Vaulammilla ja päätimme Leevin kanssa laittaa Kapelle reen perään.

En tiedä oliko se Kapen mielestä niin kauhean kivaa, mutta mitä Kasper ei tekisi Leevin eteen!!

Leevi vaihtoi vuoroja Kapen kanssa!!!Kieli ulkona

Lopuksi kyytiin piti mennä myös kummitädin ja Leevi tietenkin, taisi olla Saken vuoro vetää meitä kaikkia!!!Silmänisku

 

Kotona tehtiin ihan sisätreenit, kun oli jo niin kova nälkä ja pakko tulla laittaan ruoka uuniin. Kape aloitti tempuilla ja seuraamisen peruutuksella. Peruuttaminen vähän nihkeää, mutta alkoi sujumaan kun mentiin kaapin viereen ja ei siis päässy poikittaan.  Kaukot tehtiin molemmat pojat yhdessä ja aika lyhyeltä matkaa. Kasper nyt lintsaili joka toisen asennon ja oli ihan sen näköinen ettei halunnut kuulla taas mitään....eli ihan bernin näköinen!!!Nauru No eipä tuo haittaa ku ei sen kans nyt niin tosissaan treenata. Rasmuksen kaukot oikein hyviä ja käytin "uutta" käsimerkki niissä seisomaan nousuissa ja toimi aikas kivasti. Rapa teki ohjatun suuntia alustoille naksulla. Vahvistettiin sitä oikeaa nyt kunnolla, otin oikeaa puolta paljon enemmän ja vasemman vaan muutaman kerran katsoakseni et osaa kääntyä sinne. Oikea alkoi sujumaan aikas hyvin. Täytyy vaan noilla alustoilla treenailla sisällä paljon ja vahvistaa sitä oikeaa kun kääntyy sinne paljon nihkeämmin kun vasemmalle. Onkohan Rapa vasenkätinen??!!! Kun tykkää kääntyä sinne paljon enmmän kun oikealla!!! No me treenataan tuo oikea nyt yhtä vahvaksi vasurin kanssa!!

Metallinouto näyttää olevan oikein hyvällä mallilla, menee päättäväisesti kapulalle ja ottaa sen suuhun yhtään sitä haistelematta ja palauttaa hyvin. Palautusta vähän hiottiin tänään kun tuppaa jäämään hieman mun taakse, no se saatiin korjattua ihan muutamalla palautus harjoituksella. Olen nyt niin tyytyväinen tuohon metallinoutoon, toivottavasti pian tulee kevät ja pääsee sitä treenaileen myös ulos ja ottaan muiden kapuloilla. Voisin kyllä seuraaviin treeneihin ottaa tuon mun kapulan mukaan ja antaa jonkun vieraan koiran "kuolata" sitä, saataisiin vähän haastetta siihenkin.   Lopuksi viel seuraamisen täyskäännöstä vasempaa ja peruuttamista. Käännökset oikein hyviä ja käyttää sitä takapäätään nyt loistavasti käännöksessä, peruuttaminen kanssa oikein mukavaa!!!

Illalla ajatttelin tehdä vielä tnnarin ja kattoo jos jotain muutakin saisi aikaiseksi. Sen näkee sitten!!!