Lauantaina tokoiltiin koko sakin kanssa omalla pihalla ja Rasmus tietenki aloitti. Ohjelmassa jäävissä pysymistä ja mun yllätykseksi Rapa oli siinä huonoin mun koirista (jos ei oteta Obelixia lukuun) tai no ei sekään huono ollut mutta seisomassa pysymisessä tassut vähän tepasteli kun juoksin ohi mutta muut ihan kunnossa ja nyt toi seisominenki kunnossa!! Hyppynouto ihan tavallisena ja sitten vinoja heittoja ja niissä Rasmus kyllä taas mun koirista paras!!! Hakee esteen hyvin vaikka ollaan kuinka sivussa ja takaisin päin hyppää myös hyvin esteen yli. Lopuksi viel leikittiin pallon kanssa ku Rasmuksesta on tullut ihan hurja palloileen, se siis nykyään leikkisi vaikka kuinka kun treenataan ja jopa palkaksi käy pallo, Hyvä Rasmus!!!

Rokan kanssa ohjelmassa myös jäävissä pysyminen ja Rokka oli niissä ihan pro!!! Sain juosta tai hyppiä tai tehdä mitä vaan ku menin Rokan ohi molempiin suuntiin ja tuo vaan seisoo keskittyneenä paikoillaan eli kyllä pysyy!!! Hyppynouto ihan tavallisena ja sitten vinoja heittoja, tavallinen todella hyvin mutta nuo vinot pitää ottaa nyt ohjelmistoon ku ne hieman vaikeita mutta eipä olla niitä paljoa tehty. Kaukojen ekaa nousua palkkasin pitkältä matkaa ja kaukot on kyllä se Rokan vahva liike sillä tekee todella hienoja vaihtoja vaikka mä olisi kuinka kaukana!!!

Uunon kanssa aloitettiin myös jäävien pysymisellä ja ne ihan kunnossa, kesti samanlaiset häiriöt kuin Rokka eli hyvällä mallilla!!! Hyppy muutaman kerran niin et palkka istumisesta ja sit kerran koko liike ja se selvästi Uunon lemppariliikkeitä!! Hyppynouto otettiin myös muutaman kerran ku kapula oli siinä ja hyvin kun ollaan suorassa, mutta nyt tarvii alkaa työstää niitä vinoja heittoja ku niissä se meno hyppy vaikea paluuhypyn kyllä suorittaa vaikka tulis mistä päin esteelle. Kaukojen ekaa nousua palkkailin myös ja kerran tehtiin vähän pidempää sarjaakin, kaukot hienot kunhan mä vaan olen tarkkana niiden etutassujen kanssa. Loppuun viel paikallaolo joka nätisti ja rauhallisesti!!

Obelix pääsi myös touhuamaan vähäksi aikaa mun kanssa ja tehtiin kahden pallon leikkiä kun tuolla pienellä herralla ei mitään tietoia siitä et lelut voisi myös palauttaa et ne lentäisi uudestaan. Kyllä oli berni ihmeissään ku lensi toinen samanlainen pallo kun hän ensimmäiselle ehti!!! No kyllä tuosta viel hyvä tulee kun vähän treenataan!!!

Tiian ja Onnin kanssa käytiin kunnon metäslenkki tuossa läheisellä metsätiellä ja en ymmärrä miksen ole siellä aikasemmin käynyt talvella kun oli nimittäin todella hyvä vaeltaa koiruuksien kanssa siellä ja saivat juosta vapaan viel kaiken matkaa!!! Kiitos Tiia ja Onni seurasta!!

Tänään haettiin Eija ja Tuksu kyytiin ja suunnattiin Loimaalle halliin tokoileen vähäksi aikaa, kyllä oli taas niin kivaa ja antoisaa tokoilla hallissa, Kiitos seurasta jälleen!!! Rokan kanssa aloitin ruudulla ja bongasi sen aika hyvin vaikka vähän epäilin kun tötsät hieman hukkuivat lattiaan, mutta kyllä mun taitavat koirat ruudun löytää. Kaukoja tehtiin liikkeenä ja sitten jälleen myös palkkailin ekaa nousua ja ne kaikki oikein hyvin tänään. Seuraamista niin et pidin käteni kurissa ja kyllä harmitti kun ei ollut nyt sitä videokameraa mukana sillä seuraaminen tuntui todella hyvältä ja Rokka oli lähellä mua kaiken aikaa ja vaikutti ihan huippu innokkaalta!!! Seuraaminen on niin ihanaa!!!

Toisessa setissä Rokan kanssa tehtiin vähän kontaktien alastuloja pyörittämisen avulla ja hyvin Rokka pysähtyy ja lähtee myös liikkeelle. Keinulla myös tuota alastuloa ja eipä siinäkään mitään ongelmaa vaikka keinu jonkin verran paukahti maahan eli hyvässä mallissa sekin vaikka ei olla hetkeen treenattu. Loppuun mun ympäri pyörimistä et takaosan käyttö paranee ja sitten naksuteltiin päätä hetki ja viimeiseksi viel tarjoamis leikkiä!!! Kyllä oli hauskaa Rokalla!!!

Uuno pääsi juokseen myös pari kertaa ruutuun ja ne hyvin, samoinku merkki tänään todella nätti. Noutokapulan nostoa tehtiin metallikapulalla ja sitten isolla puukapulalla ja nätisti nostaa kapulan ja selkeästi on jo jotain ideaa et se haetaan sieltä takakautta eli lisää treeniä vaan niin se tulee kyllä kuntoon. Pari ihan perusnoutoa toinen puulla ja toinen metallilla ja molemmat oikein nätisti. Kaukojen ekaa nousua palkkailin jälleen ku sen ehkä haluisin vähän terävämmäksi mutta ennen kisoja ei nyt uskalla mitään ihmeellistä sen kanssa tehdä.

Toisessa setissä tehtiin seuraamista vaikka vähän ajattelin etten uskalla tehdä ku jos olen yhtä eleetön ku Rokan kanssa mutta oikein skarppasin ja kokeilin olla normaalisti. Tehtiin paljon käännöksii ja siit heti pysähdys ja niissä kontakti parani, myös ihan muutaman askeleen pätkii eteenpäin ja mun mielestä se pää alkaa sieltä pikku hiljaa nousemaan, varsinki nyt ku palkkaan Uunoa ylhäältä päin. Juoksun jälkeinen kävely oli hieman väljää, mutta sitä sai parannettua kun juoksun jälkeen melkein heti teki pyähdyksen niin johan Uuno oli paljon terävämpi. Seuraaminen kokonaisuuten oikein kivaa ja hyvän tuntuista. Uunon kanssa myös harjoiteltiin mun ympäri pyörimistä ja takaosan käyttö paranee kaiken aikaa eli kohta se vaan sujahtaa mun ympäri ihan niin et nuolee mun jalkoja kaiken matkaa!!! Paikalla olo kolmisen minuuttia ja Uuno oli ollut oikein tarkkaavainen piiloa kohtaan. Loppuun viel pään naksuttelua ja tarjoamisleikkiä, pää mennyt kyllä paljon eteenpäin ku nyt mä pystyin jo liikkumaan Uunon edessä ja sivulla ja pää pysyi maassa hienosti!!!

Hyvät treenit siis tänään Loimaalla, kyllä on niin mukava käydä treenaamassa hallissa ja hyvässä seurassa viel kaiken lisäksi!!! Uusiksi mennään taas heti kun saadaan aikataulut sopimaan!! Kiitos Eija ja Maria!!!