Koko viikonloppu muutettiin siskoa ja pojat saivat vapaata. No tänään sit aamutuimaan heti aloitimme normaalin elämän taas eli lenkille metsään et saavat vähän purettua energiaansa. Rasmus treenasi hyppynoutoa joka oli aivan superi!!! Vauhtia oli vaikka kuinka ja tarmoa mennä kapulalle vähän liikaakin!! Paremipi näinpäin!! Oli kyl niin upeat noudot et toivottavasti tekee tästä eteenpäin vain tuollaisia hyppynoutoja. Teimme myös luoksetulon stoppeja puun kierrolla, vauhtia riitti vieläkin ja stopit olivat hienoja ja tarkkoja.

Alkuillasta suuunnistimme Tanjalle Matkuun vähän treenaileen. Aloitettiin paikallaololla Rasmuksen ja Epun kanssa, moitteeton suoritus. Seuraavaksi tunari joka meni loistavasti. Ennen on aina haistellut kaikki läpi ja sit poimii oman mut tänään sit nosti heti oman kun haisteli sitä ja toi mammalle hienosti!! Varmuutta siis tullut lisää tunnariinkin! Kaukot olivat paljon paremmat mitä odotin, ainut pieni moka  et valui seisomasta istumaan ennen käskyä. Pelkäsin vähän kaukoja kun on katona pikkasen enemmän ennakoinut niit, mut nyt ne oli ainakin hyvät. Palkkasin toisella kertaa ensimmäisestä noususta, tulisi sitäkin vahvistettua ku välillä tarvii kaksi käskyä ekaan nousuun. Milla treenasi välillä ja sitten R:n kanssa tehtiin palkkaamattomuustreeniä, seuraaminen, ruutu ja metallinouto. Kaik muuten meni hyvin paitsi metallinouto, ei pystynyt kantaan Tanjan kapulaa kun liikkui suussa edestakaisin (tämän takia varmaan mun iso kapulakin tuotti ongelmia ). Ei jääty tätä sit enempää tahkoon vaan otettiin viimeiseksi liikkeestä istuminen ja sen jälkeen PALKKA!!

Illalla lenkillä otin muutaman metallinoudon omalla pienellä kapulalla ->hienot noudot. On vaan kiinni siit kapulan koosta, tietenki se iso liikkkuu ikävästi suussa edestakaisin. No lauantaina kisoissa täytyy vaan valita pienin kapula niin ei pääse liikkuun suussa. Pari päivää viel treenataan ahkerasti ja sit pidetään muutama vapaa ennen kisoja et saa R ladattua akkuja!!