Iltapäivällä käytiin vähän metsässä lenkkeilemässä ja en ymmärrä miksei kukaan ole pitänyt mun metsälenkkejä auki.... Siis itse kävin kyseisessä metsässä varmaan viimeksi tammikuussa, et ei ihme et polut vähän tukossa!!!! No saatiin kiva hankilenkki tehtyä kun rämmittiin siellä hangessa reilu puoli tuntia, lunta oli siis lähes koko matkan polveen asti!!!!

Puol seiskaan suunnattiin Forssaan tokoileen ja mun koirista Rokka pääsi aloittaan kun otettiin ekana paikalla olo, Rokka istui ja istuikin oikein nätisti!! Ruutu tehtiin molemmin puolin niin että pallo odotti ruudussa, hienosti otti merkin eka siitä sitten täysiä ruutuun!!!! Luosketuloja tehtiin suorana ja sitten pari kertaa palkkasin stopista liikkeelle lähdöt kun ne nyt hitaita.....no ollaan vaan treenattu stoppeja!!! Seuraamista runsaalla palkalla ja se juuri sellaista kun halusin sen olevan. Loppuun vielä jäävät ja ne kaikki hienosti, sitten leikittiin pitkään pallopään kanssa ja pidettiin yhdessä kivaa!!!

Rasmus treenasi runsaasti omatoimisia sivulletuloja ja ne kyllä nopeutuu aina vaan kun niitä tekee paljon. Merkkiä tehtiin hetsaten ja nyt lähti sinne ekalla kerrallakin yhdellä käskyllä!!!! JEEE!!!! Tätä treeniä täytyy jatkaa ahkersti. Perusnoutoa tehtiin pitkällä matkalla ja siinä palautusvauhti nyt kunnossa. Loppuun paikalla olo niin että Johanna palkkaili ja meni oikein hyvin. Rapan kanssa ollaan nyt viime ajat treenailtu kaikkea kivaa ja sellaista minkä luulen parantavan meidän välistä suhdetta ja sitä että meillä olisi aina kivaa yhdessä kun treenataan, toivottavsti saan siirrettyä tuon asenteen myös kisakehiin jossain vaiheessa!!!!

Tokosta ajeltiin suoraan aksaan ja tänään Sirkka oli tehnyt meille tosi kivan radan. Rokan kanssa aloittetiin kepeillä kun ne eilen tökki mutta nyt ei mitään ongelmaa vaan teki ne todella reippaasti ja iloisesti. Keinu tehtiin pari kertaa niin että Sirkka laski sen ja se myös iloinen ja hyvän näköinen. Sitten itse rataan se kulki hyvin eteenpäin ja mun ohjaus kuviot toimi aikas kivasti, ainahan on jotain parannettavaa mutta olen kyllä oikein tyytyväinen meidän työskentelyyn. Kepeille Rokka hakee todella hyvin, kontaktit onnistui ihan nappiin ja palkkasin ne kaikki, keinu otettiin laskijan kanssa ja toimi hyvin (äkkiä Rokka sen keinun loppujen lopuksi sitten oivalsi kun löydettiin vaan oikea tapa opettaa sitä) muutenkin rata sujui ja me tehtiin siellä yhdessä hommia!!! Loppuun otin viel keppejä ensin ekan ja vikan ohjurin kanssa ja kun sekin sujui hyvin niin otin kaikki pois ja kokeilin mitä tapahtuu, no Rokka suoritti kepit alusta loppuun täydellisesti!!!! Keinu oli viel pakko ottaa laskijan kanssa et saadaan siihen varmuutta ja se edelleen oikein hyvin!!!

Oli kyllä niin hyvät treenit tänään molemmissa lajeissa, et siis hyvä treeni ja hyvä mieli!!!!