Lauantaina tokoiltiin Rokan ja Uunon kanssa omalla pihalla kun se kerran on alkanut sulamaan hyvää vauhtia, kohta pääsee nurmellekki tokoileen!!!
Rokan kanssa tehtiin luoksetulon stopit kiertämisen avulla, seisominen hyvä mutta maahanmenossa tarvii vähän apua eli sitä pitää treenata. Kaikki jäävät kertaalleen läpi ja ne ihan nappiin, siis todella hiensoti. Suoria luoksetuloja muutama suoraan leluun ja kyllä oli vauhtia, jos tulee noin lujaa kisoissa niin ei kyllä pysty stoppaamaan tai jos stoppaa niin lattiaan tulee jarrutusjäljet!!! Kaukoja peruuttamisen avulla ja nopeita vaihtoja, vähän ennakoi mitä seuraavaksi tehdään mutta ilme oli ihan kunnossa ja välillä jopa komensi mua!!! Loppuun tunnari joka todella rauhallinen ja hieno eli teho treeni auttanut!!!

Uunon kanssa myös luoksetulon stopit ja ne oikeestaan molemmat aika siistit. Seisomista tarvii vähän vahvistaa sen nimittäin haluan teräväämksi viel hiukan. Suorissa luoksetuloissa tulee lujaa leluun eikä yhtään meinannut edes pysähtyä matkalla. Liikkeestä istminen oli kovin vaikeaa mutta onnistuttiin kun oikein molemmat yritettiin, se teho treeniin. Seuraamista peruuttamisen avulla ja se oikea paikka alkoi löytymään ja sen ansiosta myös pää nousi aika kivasti ylöspäin eli taidetaan saada se seuraaminen kuntoon tässä vielä!! Loppuun tunnari ja se oikein rauhallinen ja hieno.
Sisällä jumpattiin kaukojen seisomaan nousua ja maahanmenoa ja nyt nousee niin ettei tassukaan liiku ja menee siit suoraan maahan!!!

Tänään sunnuntaina treenattiin myös tokoa tietenkin, nyt käväisin tekeen treenit MTT:n parkkiksella kun se ihan kokonaan jo sulanut!!
Uuno pääsi tänään aloittaan ja ohjelmassa metallinouto kun kerran lämmin ilma ja sula maa. Metalli ihan kunnossa siinä ei mitään valitettavaa tai korjattavaa. Liikkeestä istuminen muutaman kerran ja tänään ne onnistu ihan nappiin eli taisi eilen olla vaan huono päivä sen suhteen. Ruutu lätkällä pari kertaa, menee todella lujaa sinne. Ruudussa maahanmeno pari kertaa palkaten ja samoin maassa pysyminen kun mä kävelen siit ohi ja takaisin lähtö paikkaan, kerran pääsi myös mukaan seuraamaan eli siis koko ruutu treenattu ja se ihan kunnossa.  Tunnarikin oli pakko jälleen tehdä ja se hieno eli se on nyt taidettu oppia ihan oikeesti, Uuno on nimittäin varman oloinen kapuloilla ja ei ole mitenkään kiireinen enään. Kaukojen ekaa nousua palkkasin pari kertaa ja sitten taas myös jumpattiin S-M-S jne.... Loppuun paikalla makuu ja treenattiin pään maahanlaittoa kun mä sivulla ja se onnistui.

Rokan treenit alkoi myös metallinoudolla ja teki ihan perus siistin noudon, paluu vauhti saisi olla parempi. Ruutu ekalla kerralla ihan hukassa mutta kun vähän muistuteltiin niin se löytyi ja sitten teki todella hienot ruudut!!! Seuraamista aikas pitkää pätkää kaikissa temmoissa ja palkka perusasennoista, Rokan seuraaminen kyllä parantunut hurjasti ja on todella innokas nykyään seuraamaan. Tunnari kertaalleen kun kapulat kerran esillä oli ja se oikein mallikelpoisesti, samoinku paikallaan istuminen!!

Rasmuksella oli myös tänään treenipäivä ja se olikin niin iloinen ja pollea kun pääsi oikein hommiin!!! Metallinouto pari kertaa ja Rapa jopa palautti laukalla!!! Liikkeestä istuminen kerran ja eipä otettu uusiksi kun heti ihan täydellinen suoritus! Ruutu alustan kanssa, ensin Rasmus vähän ihmeissään mutta sitten kun oivalsi niin kirmaili alustalle hurjaa vauhtia!!! Tunnari tehtiin myös ja se hieno ja varma niinku Rasmukselta saattaa odottaa!!! Loppuun viel palloiltiin kun Rasmus innostui leikkimään ja hakemaan palloa!!! Ihanaa kun Rasmus nykyään niin innoissaan kun pääsee treenaan et pallokin käy palkaksi!!