Illalla vähän naksuteltiin poikien kanssa. Rasmus aloitti tunnarikapulan nopealla nostolla ja oli aluksi vähän unessa mutta kun heräsi niin johan nousi kapula nopeaan! Sivulletuloja otettiin myös naksun kanssa ja niissäkin petrasi paljon ja nopeutta tuli runsaasti lisää!!! Tarjoamis leikkiä leikittiin kolme erää ja hienosti kyllä lähtee tarjoileen temppuja ja kaukoja kun vaan odottaa hetken, ekaksi palkka tuli maahanmenoista, sitten pyörimisestä ja viimeisenä peruuttamisesta. Lopuksi tehtiin vielä mun kiertämistä peruuttaen ja käytin siinäkin nyt naksua niin johan alkoi Rapa tarjoileen hienosti aina vaan lisää ja lisää!!!

Rokka aloitti myös kapulan nostolla ja tehtiin sitä ekaa kertaa. Hienosti lähti nostaan kapulaa, mutta kapulan sivulle tuonti ei vielä ihan kunnossa niin loput ei ollu ihan täydellisiä. No palkkailin vaan kun toi kapulaa sivulle päin ja ideana oli se että lähtee sitä uudestaan nostaan. Hienosti kyllä ymmärsi jutun idean ja alkoi tuomaan kapulaa nopsaan aina uudestaa ja uudestaan mulle!! Tarjoamisleikki alkoi sivuilletuloilla, niissä jouduin vähän auttaan parilla ekalla kertaa mutta sitten tuli jo ihan itse siihen sivulle istuun!!! Tarjoamisleikin toisessa erässä tehtiin peruuttamista ja kolmantena maahanmenoja, nekin oikein hyviä.

Loppuun piiloteltiin vielä ketunhäntää ja kaninnahkaa niin että molemmat koohottimet pääsivät niitä "metsästtä". Kyllä oli olohuoneessa tohinaa kun molemmat painoivat menemään edestakaisin kun etsivät "saaliitaan", myös Kape innostui etsimään mutta sillä taisi olla mielessä enemmän namit kun mikään nahka!!!