No niin tänään aamu aloitettiin lenkin ohessa luoksetulon alulla eli maassa pysymisellä->hyvä. Sit vuorassa olivat kaukot, jotka sujuivat suht hyvin ja ei ollu sitä "turhaa" energiaa niin paljoo kun oli saanu juosta jo 45min. Seisomasta maahanmenot vähän tulivat vielä eteen mut muuten aikas hyvin. Noit maahanmenoja vahvistin sit kotona viel naksulla, vaik Rapsu olis tänään vaan halunnu tehdä sivulle tuloja joka käänteessä!! :)

Maalla sit oli tarkoituksena treenata palkkaamattomuutta, mut se sit vähän jäi kun herra R ei halunnut ottaa isoa metellikapulaa suuhun.... Tässä sit loppujen lopuksi päädyimme treenaan pelkkää pitämistä ja kapulan kantoa. En tiedä johtuiko siit et se painaa vähän enmmän kun se pieni ja sit kolisee ikävästi....  Huomen ku meen töist kotiin niin katsotaan mitä siit pienestä sanotaan. Se pieni nimittäin ei tietenkään ollu tänään mukana ku olis tarvinnu. Tämän metalli kriisin jälkeen otettiin muutama hyppynouto jotka suht hyviä, ei mitään kauheaa intoa kapulalle mut onnistuivat vaik muut pojat söivät luita siin takana häiriönä. Ruutuun pari juoksua kupille ja stoppi, ihan kivasti vaik kokeilin tehdä ruudun aika vaikeeseen paikkaan niin ei tuottanut ongelmia. Palkkaamattomuus osioon olis kuulunut liikkeestä istuminen, mut kun ei sit tuon metalli ongelman takia otettu niin otettiin ihan pelkkä liikkestä istuminen joka todella hieno!!!

Nyt tarvis alkaa tekeen jotain suunnitelmaa ihan paperille noit tsaun kisoja varten et tulis varmasti kaikkii treenattua ennen kisoja. Huomen ainakin panostamme metallikapulaan ja toivomme ettei mitään ongelmaa ole pienellä kapulalla!!! Huomiselle siirrämme myös tuon palkkaamattomuus treenin ja kokeilen et siankorva on taskussa ja saa sen sit siletä jos se toimisi hyvin. On hyvä näin 1 1/2 viikkoa ennen kisoja alkaa ettiin parasta palkkaustapaa kisoihin ei ainakaan mikään kiire tule....  ;)