Aamupäivällä vähän tokoiltiin Vaulammilla, Rasmus sai aloittaa liikkeestä istumisella jotka todella hyviä tehtiin myös juoksusta ja eipä niissäkään mitään ongelmaa. Metallilla muutama ihan perusnouto ja ne molempiin suuntiin laukalla eli Rapalle tekee hyvää tää vähän vähempi treenailu. Loppuun viel rally eteen tuloja ja ne kanssa hyvässä kunnossa!!!

Rokan kanssa treenattiin ohjatus vasenta puolta ihan erikseen ja tänään lähti sinne todella hyvin, kääntyi merkiltä hyvin ja meni kapulalle todella hyvin. Hyppynoutoa metallilla paluu vauhti olisi saanut olla parempi, takapalkalla alkoi näyttämään paremmalta eli sitä voisi kokeilla käyttää. Jäävistä istumista treenattiin muutama toisto ja sitä treenattava viel lisää samoinku maahanmenoa joka nyt vähän hukassa mutta parani muutamalla toistolla aika kivaksi! Loppuun muutama merkki erillisenä ja ne ihan ok, niihin saa kyllä lisää vauhtia kivasti vähän hetsaamalla!

Uunon kanssa aloitettiin noudolla ja tehtiin isolla kapulalla kun ei ollut muuta sopivaa, aluksi Uuno vähän ihmeissään mistä ottaa kiinni mutta kun ymmärsi keskikohdan niin sen jälkeen hyviä noutoja, perusasiat ihan kunnossa!!! Liikkeestä maahanmenoja muutama ja nyt menee suoraan maahan ja todella nopeasti, onnistui myös juoksusta. Seuraamista ja siinä varsinki teräviä vasempaan käännöksiä ja seuraaminen oikein kivaa, muutama käännös myös oikeaan niiden kanssa oltava tarkkana ettei Uuno irtoa musta liikaa. Alo hyppy loppuun eka liikkeenä ja sitten muutama hyppy stopista palkaten!!

Kivojen tokojen jälkeen lähdettiin kunnon metsälenkille ja tavattiin peurakin mutta onneksi mä huomasin sen ennen mun koiria ja ehdin ottamaan koirat ajoissa kiinni. Lähti kyllä niin läheltä et jos koirat olisivat päässeet siitä perään niin voi olla ettei olisi Rapaa ja Rokkaa hetkeen näkynyt!!!

Illalla oli vuorossa Rokan aksa mutta matkalla poikettiin Prismalle tekeen Uunon kanssa vähän kontakti treeniä. Mentiin pääovien tykö istuun ja palkkailin vaan kontaktia, alussa muutaman kerran huomautin kun Uunon katse harhaili niin sen jälkeen tuijotti vaan mua eikä katsellut mihinkään muualla. Tehtiin pieniä seuraamis pätkiä joissa kontakti oli todella hyvä ja ei ottanut mistään häiriöö. Patsasteltiin vähän aikaa kahden liukuoven välissäkin ja siinäkin kontakti treeni sujui todella hyvin ja ei Uunoa yhtään häirinnyt ympärillä kulkevat ihmiset!!! Pari kertaa tehtiin liikkeestä seisominenkin ja se todella hieno!!! Oikein hyvä kontaktitreeni ja näitä tarvii tehdä lisää vaikka sujuikin nyt todella hyvin!!!

Rokan aksatreeneihin Iiris oli tuonnut radan jossa treenattiin erityisesti välistävetoja ja putki jarrua, Rokan kanssa aksa meni todella hyvin saatiin eka kierros mentyä nollana läpi sitten lähdettiin vähän viilaamaan. Johanna hyvistä neuvoista otin opikseni ja en ottanut Rokkaa niin vahvasti haltuun välistä vedoissa ja menin lähemmäs esteitä niin johan alkoi toimimaan ja saatiin todella hienot välistävedot tehtyä ja Rokka liikkui niissä ihan kohtalaisesti eteenpäin kun ne on ollut meille vaikeita aina. Kepeille tein takaaleikkauksen kun halusin kokeilla onnistuuko se ja ei mitään ongelmaa millään kertaa vaan Rokka teki todella hienot kepit joka kerta!!!! Oli kyllä jälleen niin kiva aksamaanantai, kiitoksia kaikille mukana olleille!!!!