Eilen lenkkeiltiin Katin kanssa Murronkulmalla ja vähän tutkittiin yhtä metsää josta mun mielestä piti päästä läpi toisella metsätielle mutta ei sitä polkua löydetty joten jouduttiin tyytyyn vanhaan ja tuttuun lenkkiin!! Lenkin jälkeen käväistiin reippaasti vetään kolme jälkeä metsään et päästään tänään jäljestään!!!

Tänään aamusella sitten koiruudet autoon ja jälleen Murronkulmalle Katia tapaamaan ja nyt ekana ohjelmassa mejäilyä!!! Rasmus suoritti oman jälkensä varmoin ottein, nenä toimi hyvin ja jälkeä seurattiin reippaasti!!! Hyvä Rapa, sen kanssa jäljestys on kyllä niin terapeuttista kun ei tarvi mitään miettiä vaan kävelee vaan koiran perässä ja katselee ku se nauttii työstään!!!

Rokka jäljesti myös uskomattoman hyvin, kaiken aikaa sai vähän jarruttaa mutta nenä pysyi maassa ja haisteli tarkkaan!! Yhdessä vaiheessa mä olin menossa vähän erikohdasta risukon läpi kun Rokka mutta päätin sit kuitenki seurata koiraa ja sehän meni juuri siitä kun jälki oli vedetty!!! Keväällä tarvii kyllä mennä Rokan kanssa kokeeseen kun luulen et aika mukavasti päästään nouseen sinne voittaja luokkaan!!!

Mejäilyn jälkeen lenkkeiltiin ja nyt mulla mukana kartta niin osattiin mennä metsän läpi oikeasta kohdasta ja löydettiin se toinen metsätie mitä jo eilen etsittiin!! Löydettiin myös lisää mukavia metsäteitä ja polkuja ja saatiin aikaiseksi oikein mukava 1.5h lenkki josta suurimman osan ajasta koirat sai juosta irti ja nauttia!!! Jälleen Uuno toimi riistan karkoittimena kun juoksi muiden perässä ja jos muut meni liian kauas niin voi sitä meteliä kun Uuno vimmatusti yritti saada ne kiinni ja varmaan käännyttää takaisin päin!!! No hyvä kun huutaa niin lähtee metsän elukat pakoon jo ennenkuin koirat huomaa ne!!! Kiitos Kati seurasta niin eilen kuin tänään, joku päivä uusiksi ja mennään tutkiin viel ne loput polut ja otetaan jälleen kartta mukaan niin tiedetään edes vähän missä ollaan!!!

Iltasella oli vuorossa Rapan rallytokon alkeiskurssin viimeinen kerta Loimaalla, jonne matkattiin Eijan kyydillä ja tällä kertaa Rapalla matkaseurana Tuksu neiti!!! Rallyssä tehtiin 18 tehtävän rata ihan kisamaisesti ja se meni hyvin, taidettiin saada yksi -3 pistettä kun korjasin yhden liikkeen mutta muuten kaikki täydellisesti!!! Perään viel toinen saman pituinen rata ja siinä Rapan pylly sit kerran painui maahan ennen aikojaan joten siitä jotain vähennyksiä mutta muuten jälleen hieno rata!!!  Onneksi heti ensi viikolla alkaa jatkokurssi ja päästään jatkamaan tätä meidän uutta harrastusta ja keväällä sit kisoihin kun talvella on varmaan niin paljon ohjelmaa ettei vaan yksin kertaisesti ehditä Rapan kanssa!!! Eijalle kiitos matkaseurasta ja juttu seurasta!!!