Aamulla mentiin Uunon kanssa rokotuksille, Uuno painoi 12kg et siis painoa kertynyt ihan kivasti viimeisen kuukauden aikana (4kg). Rokotus meni oikein hyvin kun ukko ei huomannut edes koska neula meni nahan läpi kun keskittyi niin syömään nameja!!! Hurmasi Unski eläinlääkärin ja olisi kuulemma saanut jäädä sinne maskotiksi mutta kas kummaa ku en sitä jättänyt sinne!!!

Eläinlääkäristä mentiin suoraan kentälle tokoileen ja vähän myös aksaileen. Rasmus aloitti, tehtiin metallinoutoa joka ihan Rapamaisesti. Palautus vauhti saisi olla parempi mutta muuten oikein hyvin. Liikkeestä istuminen pari kertaa suorapalkalla ja se todella hieno. Kaukoja tehtiin ensin peruutuksen yhteydessä, sitten ihan liikkeenä, ekaa nousua palkaten ja lopuksi viel peruuttaen. Kaikki kauko versiot ihan super hyvin ja Rapa oli kyllä todella pätevä!!!

Rokka teki ihan perus metallinoudon kun en jaksanut hakea hyppyä esille, ne hyvin. Kaikki jäävät tehtiin läpi pari kertaa ja ne oikein hyvin ei yhtään epäröintiä. Salamakävelyn seuraaminen tehtiin ihan erikseen siis seurattiin vaan se kuvio ja siinä seuraaminen todella hyvää. Kaukot samalla kaavalla kun Rapan kanssa ja ne myös oikein hyvin. Paikallaan istuminen tehtiin nyt uudessa mielentilassa tai mä ainakin toivon et Rokalla oli uusi mielentila, meni todella hyvin ja Rokka todella tarkkaavainen.

Uuno leikki metallikapulan kanssa ja nyt kantaa sitä tyytyväisenä ja ei haitannut yhtään vaikka kapulaan tarttui hiekka kiinni kun se pyöri pitkin hiekka kenttää. Kiertämistä treenattiin muutaman viikon tauon jälkeen ja Uuno kiertää, siis pieni mietintä tauko tästä tehnyt todella hyvää!!!!

Lopuksi otin Rokan kanssa vielä keinua ja vähän jänskättää se keinun laskeutuminen mutta kun pallopään saa palkaksi niin kaikki hyvin, pitää vaan muistaa tarkasti ja huolellisesti ohjata keinulle!!! Aan alastulo kontakti treenattiin ja se hyvin aluksi mutta sitten vähän hetsasin Rokkaa ja sainkin siihen ihan uuden vaihteen niin sit vähän kontakti parilla kertaa kärsi mutta ehkä se ilme ja vauhti oli kuitenkin ne tärkeimmät jutut!!! Opetin siinä sivussa Rokan haukkumaan käskystä, tämä on tärkeä taito tätä voidaan viel tarvita. Olin kyllä tyytyväinen itseeni ja Rokkaa sillä sain sen ihan jollekki uudele tasolle ja sitä vauhtia tuli todellakin lisää vaikka kuinka kun vähän hetsailin!!!!

Samalla matkalla poikettiin lenkille elonkiertoon ja siellä Rokka myös istui hetken ennen juoksemaan pääsemistä ja siinäkin mielentila mun mielestä aikas hyvä tuohon liikkeeseen.

Illalla Uuno oli Saken kanssa pentukurssilla käymässä kun mä ite olin töissä, oli kuulemma mennyt hyvin ja Uuni oli käyttäytynyt oikein nätisti tai näin mulle ainakin kerrottiin!!!!