Tänään käytiin poikien kanssa kiipeilemässä Hunnarin rinteillä (siis entinen laskettelupaikka Forssas) ja rämmittiin siellä umpi hanges. Hyvä jalkajumppa samalla, huomen aamulla varmaan huomaa kun nousee ylös et on tullu tehtyä tänään jotain!! Lenkin jälkeen treenattiin siinä parkkiksella kun taustalla oli hyvänä häiriönä mäenlaskijat.

Rasmus otti luoksetuloja, joihin en ollut täysin tyytyväinen. Olisin halunnut lisää vauhtia, yritin sitä saada karkuun juoksemalla, mutta ei lähtenyt ihan niin hyvin perään kun tavallisesti.Otsan rypistys Olisiko vaikuttanut että kahlattiin siellä hangessa jonkin aikaa niin taisi kaikki energia kulua sinne.  No otettiin sitten myös kerran stopit ja ne oli TODELLA hyvät!!!Hymy Et jotain hyvää niissä luoksetuloissakin oli sentään tänään!! Kokeilin nyt tehdä seuraamisen käännökset niin että keskityin ihan omaan päähäni ja otin aina kiintopisteen edestä mihin katson. Käännökset oli ihan SUPER HYVIÄ!!! Siis voisipa melkein sanoa että täydellisiä!!! Pysyi hyvin mukana ja seurasi todella tiiviisti!! Muistin vielä peräti senkin että en palkkaa käännöksessä vaan pari askelta sen jälkeen vasta, hyvä minä!!!Kieli ulkona Paikallaan käännöksiä vasempaan myös työstettiin ja Rapa oli selkeästi oivaltanut nyt takapään käytön, kun pysyi ihan kiinni koko käännöksen ajan, eikä tehnyt sellaita ylimääräistä mutkaa enään. Siis näitä tehtiin edelleen sen namin avulla. Kerran kokeilin ilman namia ja sekin onnistui hyvin. Autan kyllä vielä muutamia kertoja namilla, niin saa vahvistettua sitä oikeaa liikkumista siinä käännöksessä. Ai niin tehtiin myös muutama käännös "vauhdissa" ja nekin ihan ok, kunhan mä muistan pitää sen mun pääni aisoissa ja ottaa sen kiintopisteen sieltä edestä!!!

Ruutuun juoksuja otettiin x2. Selvästi löysi ruudun katseellaan ja juoksi sinne suoraan (siis oli siellä se kuppi vielä). Huomenna ajattelin kokeilla ilman kuppia kerran ja sitten muutama kupin kanssa perään et saa sen motivaatio pysymään ruutua kohtaan hyvänä. Idarin asentoja treenattiin myös, ekalla kerralla suorapalkkasin ja sitten toisella kerralla seisomisesta ja istumisesta palkka pysymisestä. Seisominen oli vähän hukassa tai sitten mun käskyssä pikku onglema. Huomasin et jos sanon seis käskyssä ekan s;n kovin vahvasti niin istuu, mutta kun sanoin vaan -eis- niin toimi hyvin!!! Eli meillä uus seis käsky!!!Cool Maahanmeno vaan kerran suorapalkalla koska on kaikista vahvin Rapalla.

Hienosti tarjoili taas sivulletuloja vaikka mäenlaskijat antoivat hyvän häiriön, todella hyvä paikka siis treenailla häiriön suhteen!!!

 

Iltapäivällä pääsivät molemmat pojat ja Sakkekin hommiin, mentiin tekeen esineruutu tai oikeestaa leluruutu metsään. Ekalla kerralla 6 lelua eli molemmat saivat hakee 3. Rapa aloitti ihan malliksi Kapelle, teki todella hyvää työtä ja esine nousi nopeasti ja varmasti. Kasper myös työskenteli todella hienosti ja innokkaasti, löysi myös lelun nopeasti. Sakke ohjasi Kasperin ja tässä esimerkki kun Kaper pitää hienosti kontaktia ja odottaa lupaa lähteä hekeen seuraavaa:

Pojat selvästi nauttivat kun tehtiin jotain muuta välillä yhdessä, intoa oli vaikka kuinka hakea leluja metsästä. Rapa selvästi hakee mielellään kaukaa kun Kasper taas pyörii mieluummin lähempänä.  Muutama kuva kun ukot palauttavat lelut innokkaasti!!!

(Tuo noutokapula ei kyllä ole lelu, mutta ei löytynyt nyt tähän hätään muuta esinettä. Tuo kelpasi hyvin!!)

Tehtiin vielä toinen kierros 4 esineellä, huomasi että alkaa poikien vauhti pikku hiljaa hiipua. Hyvin silti löytyi ja nousi esineet. Todella hienoa työskentelyä molemmilta pojilta ja Sakke ohajsi hienosti Kapea!!

Nyt minä lähden Pekka Korrin luennolle Tammelaan ja toivottavasti palaan kotiin taas paljon viisaampana ja pää täynnä uusia ideota omille koiruuksille!!!Silmänisku