Illalla suunnattiin Marjan ja tollereiden kanssa jälleen Turkuun tokoileen. Meidän ryhmä teki tänään viime kerralla saamiamme "kotiläksyjä", jokainen sai siis tehtäväksi miettiä jonkun häiriö sydeeminen johonkin tiettyyn liikkeesee.

Aloitettiin seuraamisella: Siin kehään oli viety kukkaruukkuja, lelukoira, tötsiä ja pari avonaista rasiaa palvikinkkua. Rapa ei muuten reagoinut paitsi kiersi ekalla kerralla kinkkurasiat todella kaukaa. Muisti varmaan kun olen aina kieltänyt maasta syömisen!!!Kieli ulkona

Idari: Aloitettiin ihan normaalisti, mutta kun koira jäi seisoon niin häiriökoira otti vierestä luoksetulon. Istumisen kohdalla ohjaaja juoksi yhden sivun polvennosto juoksua ja makuun kohdalla ohjaaja juoksi koko ringin ympäri. Rapa ei ottanut häiriöö mistään ja suoritti idarin muutenkin aivan sairaan hyvin!!!

Luoksetulo: matkan varrelle oli viety useita tötsiä ja ohjaajan piti juoksennella edestakaisin kun poistui koiran luota. Jossain vaiheessa tehtiin myös kyykky ja taputettiin käsiä. Tämäkään ei tuottanut Rapalle mitään ongelmaa!!!

Meidän ruutu sitten viimeiseksi!! Ohjaaja vei koiran kanssa palkan ruutuun, poistuttuaan avustaja kävi heitteleen leluja ja kapuloita koiran juoksuväylälle. Kun koira lähti liikkeelle niin avustaja vielä heitti kaksi lelua linjalle!!! Tämä sujui aika hyvin Rapan kanssa, ekalla kerralla vähän ihmetteli lentävää palloa kun meinasi tulla päin mutta jatkoi hyvin ruutuun. Toisella kerralla sitten fiksuna kiersi lelut ja paineli kupille!!!

P.olot loppuun ja niissä juoksenneltiin kierteleen roskiksia ja puita, sekä makuussa haettiin tunnari kapulaa nurmikolta (siis ohjaaja haki). Koirat laitettiin myös riviin niin että katselivat erisuuntiin. Tässä Rapa ihan super hyvä!!!

Meillä tänään todella onnistuneet häiriötreenit ja yllättävän vähän Rapa ottaa mistään häiriöö, keskittyy todella hyvin mun kanssa tekemiseen!!! Olen niin ylpee mun ukostani!!!Hymy