Aamulla haettiin Äiti ja Leevi kyytiin koirien kanssa ja lähdettiin ajeleen kohti Hämeenlinnaa. Vietiin Leevi hoitoon ja olihan Uunon pakko päästä vähän tutustuun Leevin hoitopaikkaan, rapsuttelijoita oli vaikka kuinka, Uuno vaan tyytyväisenä nautti rapsutuksista ja pusuista!!! Edelleen olen kyllä niin tyytyväinen tuon pikku viipeltäjän luonteeseen ja elämän asenteeseen, se on vaan ja ihmettelee eikä jaksa pahemmin hötkyillä mistään!!!! Samalla reissulla käytiin Äitin kanssa vähän sukuloimassa ja koiruudet tietenkin hengasivat mukana.

Illalla lähdettiin elonkiertoon tokoileen ja lenkkeileen Rapan ja Rokan kanssa, me lähdettiin kotoa vasta kahdeksan aikaa ja oli viel ihan valoisaa. Ihanaa kun iltaisin on nyt valosampaa niin pääsee paremmin lenkille ja reenaileen. Tokoissa Rasmus aloitti ruudulla jossa kippo ja ekalla kerralla kun juoksi sinne niin huusi mennessään, et siis asenne ja motivaatio ainakin kohdallaan!!! Toistolla ei enään huutanut mutta meni silti todella lujaa!!! Jäävistä liikkeistä tehtiin istumista ja ne super hyvin.

Rokka aloitti kanssa ruudulla, ekalla kerralla merkki hyvin mutta juoksi ruudun sivusta et en oikein tiedä miksei hahmottanut et mis törpöt on. Uusinnalla sit jo hienosti ruudun läpi lelulle, molemmilla kerroilla lähetin heti merkille kun päästiin aloitus paikalle et olisi samantapainen kun kokeessa. Tehtiin kaikki jäävät maahanmeno ja istuminen ok, mut seisominen hukassa joten sitä vähän muisteltiin ja kyllähän se sieltä löytyi.

Molemmat pojat ottivat vielä toisen setin ja sen Rasmus aloitti suorilla luoksetuloilla, niissä olisi saanut olla lisää vauhtia. Kaukoja tehtiin peruuttamisen kanssa ja nopeita teräviä vaihtoja, maahanmeno on edelleen hidas muuten vaihdot hyviä. Pari kertaa palkkasin pelkän peruuttamisen et se olisi mahdollisimman kivaa!!!

Rokan toinen osio sisälsi ohjatun vasemman puolen, olin vienyt kapulat valmiiksi ja vein vaan reunakapulat, ekalla kerralla meinasi kääntyä väärään suuntaan mutta pysäytin ja palkkasin kun stoppasi. Uusinnalla sitten oikeaan suuntaan todella hienosti ja tehtiin vielä toinen perään ja se kanssa oikein nätti!!! Luoksetulon seisomaan stoppia hiottiin eka kiertämisen avulla ja sit kerran liikkeesn, nyt toimi todella hyvin. Pari suoraa luoksetuloa vielä loppuun et saadaan vauhti pysymään hyvänä, suoria pitäisi muistaa ottaa paljon enemmän ku selkeästi vähän vauhti hidastunut!

Reenien jälkeen lähdettiin käveleen vielä puoleksi tunniksi hankikannoille poikien kanssa!!! Olipa ihana kävellä hankien päällä ja ihailla ihanaa iltaa!!! Jäniksetkin tykkäävät hengailla hankikannolla mutta onneksi mä huomasin ne kaniinit ennen koiria ettei  tulle mitään ylimääräisiä lenkkejä kenellekkään!!!!