Nyt voi taas aloittaa iloisilla valio uutisilla, tänää Tampereen ryhmänäyttelyssä Rapan tyttö Black Amiikos Laureine Lacina oli pn3 ja sai sertin, sitä kautta Lacina neidistä tuli Suomen muotovalio!!! Paljon onnea Sirpa ja Lacina, edelleen voin vaan todeta et kyllä Rapalla on hienoja lapsukaisia!!! Saadaankohan ensi viikonloppuna lisää hienoja uusia valio lapsukaisia??!!!

Lacina talvella 2009

Me kanssa aamusta lähdettiin ajeleen kohti Tamperetta ja tuota samaista ryhmänäyttelyä, mukana molemmat pikku ukot. Kooikeri tuomarina Juha Palosaari ja  kehät olivat kivasti heti aamusta joten pääsi takaisin kotiinkin jo puolen päivän aikoihin!!! Arvostelussa  käytössä oli kaiken väriset nauhat ja mä kyllä tykkäsin siitä että tuomarilla oli linja mitä haki. Rokan kanssa nuorten luokassa 4 muuta koiraa ja Rokka sijoittui neljänneksi eh:lla, arvostelu ihan Rokka mainen:

Rokka: Hyvä runko ja mittasuhteet. Voimakas kallo ja korostunet otsapenger. Lyhyt kuono. Etu- ja takaosa tasapainossa joskin kulmaukset voisivat olla voimakkaammat. Kääntää etukäpäliään ulospäin. Kapeat liikkeet. Esiintyy hyvin ja asettuu nätisti raajoilleen. Eh4

Rasmus oli sitten valioluokan ainut koira ja nappasi erillä hienon luokkavoiton ja jatkoi sitten matkaansa paras uros luokan voittoon. Roppi kehässä Rapan toinen Vsp edellinen vuosi sitten myöskin Tampereen ryhmässä!!!! Hyvä vaan kun oli Vsp niin ei tarvinu jäädä odotteleen mitään ryhmäkehiä sinne hieman vilpoisaan maneesiin!!!

Rasmus: Kauttaaltaan voimakasrakenteinen. Hyvä pään sivukuva. Korvakorut saisivat olla paremmat. Turhan tukevassa kunnossa. Tasapainoinen rakenne. Vetävät tehokkaat liikkeet. Hyvä häntä. Hieman kookas. Eri1, PU1 & VSP

Iltapäivä onkin sitten menny erinäisissä puuhissa ja ollu taas vähän kiirettäkin.... No kaipa tää kiire tästä joskus loppuu, viimeistään sitten joulun jälkeen!!!!