Jäi eilen mainitsematta että Obelix käväisi perjantaina rokotuksilla Saken kanssa ja pikku herra painaa vaatimattomat 23kg!!! Niin äkkiä vaan sekin kasvaa ja kehittyy, se on jo melkein Uunon korkuinen!!! Obelix oli käyttäytynyt oikein nätisti lääkärissä ja syönyt mielellään nameja pöydällä, toivottavasti ei ota tavaksi kotona!!!!

Tänään tokoiltiin ahkerasti kun kerran oli aikaa!!! Ensin Prisman edessä tehtiin Uunon kanssa kontakti treeniä ja lyhyitä seuraamis pätkiä remmissä. Kontakti todella hieno, mitä enemmän häiriöö sitä paremmin keskittyy muhun. Seuraaminen oikein mallikelpoista ja pää alkaa olla paremmassa asennossa, vähän saisi sitä viel nostaa mutta ajan kanssa. Avo kaukoja ja niistä vähän vuorotellen palkkaa maahan menosta ja istumaan noususta, vähän tuppaa jättään sitä toista etutassua eteenpäin mutta korjaa kyllä nätisti eli sitä vaan treenattava. Loppuun paikalla makuu pari minuuttia ja se oikein hyvin vaikka yksi mamma meni melkein Uunon päältä ostoskärryjen kanssa mutta ei se Uuno haitannut!!!

Forssasta jatkettiin matkaa Elonkiertoon ja siellä vähän kanssa tokoiltiin ennen lenkkiä. Rasmus pääsi ekana ja voi sitä riemua ja intoa ei ole Rapa nimittäin varmaan viikkon päässy tokoileen. Tehtiin ruudun keskikohtaa joka aika kivasti, liikkeestä istumisia jotka todella hyvin, samoinku seuraaminen ja kaukot!!! Rapa on niin ihana kun on todella innokas kun treenailee vähän harvemmin!!!

Rokan kanssa aloitettiin seuraamisella ja oli sitä intoa mitä on haettu, hieman irtoaa sivusuunnassa mutta parempi et irtoo ja on intoa ku se et on ihan lähellä mutta seuraaminen ei ole innokasta. Ruutua kosketusalustan kanssa ja nyt ohjautuu paljon paremmin sinne keskelle eli alamme käyttään alustaa myös Rokan kanssa, miksen ole tuotakaan ennen kokeillu....?? Kaikki jäävät kertaalleen läpi ja ne ihan super hienot, niitä ei sitten sen enempää alettu hinkkaamaan ku oli niin upeat. Luoksetulon seisomaan stoppia kiertämisen avulla ja siinä kokeilin uutta käskyä ja se toimi paljon paremmin ku vanha eli tuli opetettua Rokalle uusi pysähdys käskykin ihan ohimennen!!!

Uunon kanssa aloitettiin seuraamisen juoksuosuudella ja siinä ajoittain lähtee vähän edistään mutta kun korjasin joka kerta niin parani!! Muuten juoksu osuus ihan kunnossa ei pompi ja hypi enään yhtään!!! Kiertämisen avulla luoksetulon seisomaan stoppia ja pysähtyy menkein ilmassa, hieno stoppi viel kun sen saa säilymään tuollaisena!!! Suoria luoksetuloja todella pitkältä matkaa ku niihin haluan vähän lisää vauhtia ja voimaa ja tuo matka näytti auttavan eli niitä tehtävä paljon tässä ennen kisoja. Ruutua tehtiin alsutan kanssa mutta alusta tuppaso hukkua ruutuun... Hienosti kyllä menee alustalle kun löytää sen eli tuo oli kyllä Uunolle hyvä idea ja toimiva!!! Jäävät viel pari kertaa ja niissä seisomiseen vaihdoin saman käskyn kun luoksetulossa ja toimii hyvin, maahanmenot ehkä hieman tahmeita eli niitä tehtävä pienellä avulla että tippuu sinne maahan.

Tokoilujen jälkeen mentiin tekeen kunnon lenkki lumisateeseen ja nauttiin rauhasta, ei kyllä yhtään tunnu siltä ett' joulu olisi tulossa mutta kaipa se sieltä vaan tulee vaikka mulla viel ehkä vähän fiilis kadoksissa vaikka olen paljon yrittänyt joululauluja laulelle!!!