Niimpä siinä kävi, kolmos tulos tulla tupsahti.... Syynä tähän on nollat paikallaolosta ja ruudusta.
Paikallaolo: 0, läks kattoon naapuri koiraa... onko vanha ongelmamme palannu taas vai miksi näin?? Toivottavasti joku päivä keksin vastauksen tähän arvoitukseen. Harmittaa ihan vietävästi. Kasasin kuitenkin hienosti itseni ja jatkoimme kisaa mallikkaasti.
Seuraaminen: 8, juoksu osuus vähän väljää, muuten oikein kivaa.
Liikkeestä istuminen:9, pieni vartaloapu. Olis voinu istua ilman sitäkin mutta en uskaltanu riskeerata.
Luoksetulo:8 seisomisen jälkeen vauhtia olisi saanut olla lisää ja seisominen terävämpi
Ruutu:0 lähti hienosti ruutua kohden mutta matkalla huomasi lattialla olevat viivat ja meni niistä yhden taakse. Ohjasin kuitenkin ruutuun, mutta meni liikaa käskyjä. Ruudusta seuraamaan tulemiseen saatava vauhtia.
Hyppynouto:9 oikein kiva ja vauhtia löytyi mulle tarpeeksi.
Metallinouto:8 meinasi viedä tuomarille kapulan!!!!
Tunnari:8 haisteli mattoa ja annoin toisen -oma- käskyn, muuten hyvä
Kaukot:9 todella hyvät, vähän lähti viimeisessä maahanmenossa poikitttaan kun katsoi taakse.
Kokonaisvaikutus:9!!!=)

Siinä ne sitten kootut selitykset. Olen kyllä tyytyväinen Rasmuksen työskentelyyn ja vaikka liikkeet paitsi tuo paikallaolo on mun mielestä hyvällä mallilla, vaatii vaan pientä hiomista ja tarkkuutta. Rasmus kyllä osaa kunhan kaikki vaan osuu samana päivänä kohdalleen. Nyt tullaan keskittyyn kivoihin treeneihin ja kokeillaan saada poikaan lisää vauhtia ja ehkä kaipaisin sellaista jotain tempperamenttia myös hieman lisää.
Onneksi menemme Marjan kanssa perjantaina Lentsun yksärille ja käydään Lentsun kans läpi kisapalkkaamista, kun haluaisin Rasmuksen olevan vähän terävämpi kehässä. En tiedä voiko siihen vaikuttaa kun tuo miellyttämisen halu ei ole kovin suuri vaan poika tykkäis mieluummin tehdä töitä yksin. Palkka on ollut aina pieni ongelma kun ei tykkää leikkiä vieraassa paikassa ja sit musta tuntuu välil ettei kuitenkaan palkkaannu nameista. Paras palkka Rasmukselle olis varmaan jänisjahti tai mejä jälki tai vastaavaa. Nuo nyt on vaan vähän vaikeita toteuttaa joka paikassa.
No perjantaina ollaan paljon viisaampii ku ollaan käyty Turussa oppimas taas paljon uutta ja ihmeellistä.