Kyllä aina reissun jälkeen päivät on jotenki täynnä puuhaa jos toistakin, ei meinaa ehtiä kotona muutakun nukkumaan ja sit tarvii taas mennä eteenpäin seuraavaan puuhaan... Tiistaina aamusta käytiin Uunon kanssa paimentamassa Somerolla ja kyllä Uuno oli jälleen niin hieno. Nyt tarvii vaan kiinnittää erityisesti huomio siihen et menee just sillon maahan kun mä haluan ja sanon käskyn eikä vasta parin kolmen askelen jälkeen. Pois päin ajo sujui ekalla kierroksella nyt hyvin ja Uuno selväti uskalsi lähteä siihen paremmin!!! Ihana ihana paimennus ja Uuno!!!

Keskiviikkona lenkkeiltiin Vaulammilla ja sen jälkeen vähän tokoiltiin omassa pihassa ja Rasmus pääsi ekana tokoileen, into oli taas ylimmillään. Ainut pikku ongelma oli et meillä ei ollut ollenkaan nameja joten Rapakin piti palkata pallolla mutta se sujui hyvin kun ei oltu vähään aikaa tokoiltu!! Tehtiin merkkiä ja luoksetulon stoppeja, merkki aluksi vähän hukassa kun Rapa oli vaan halunnut peruutella mutta löytyi se merkkikin. Luoksetulon stopit hienot ja seisominen jälleen suullisella käskyllä ja toimii edelleen.

Rokan treeneihin kuului myös merkki ja se vallan mainiosti!!! Luoksetulon seisomaan stoppi pari kertaa kiertämisen avulla ja hyvin stoppaa, palkkasin myös seisomisesta liikkeelle lähtöi et saan niihin voimaa ja kyllä parani. Loppuun pari suoraakin luoksetuloa joissa ainakin vauhtia!!!

Uunon treenit alkoi myös merkillä, mutta Unski se päätti kaataa merkin eli siihen keksittävä joku juttu et kaartaa sinne hieman kauempaa ettei merkki kaadu matkalla. Luoksetulon seisomaan stoppia kiertämisen avulla ja se kyllä hieno, ei viel ihan kokonaan jalat lukkiudu mutta siihen ollaan matkalla kuitenki!!! Seisomisesta liikkeelle lähtöi myös ja niitä tarvii nyt treenata ahkerasti kun selvästi lähtee vähän laiskasti etenemään. Avoimen luokan hyppyä ja se näytti olevan nyt ihan kunnossa eli pieni pohdinta siihen istumiseen auttanut selvästi. Loppuun viel avokaukoja ja palkkasin ekaa istumaan nousua pallolla et saa siitä oikein terävän.

Torstai menikin sitten ihan ohimennen koulussa ja illalla poikkesin vielä Tiialla eli eipä sitä kotona paljoa mitään ehtinyt tai jaksanut tehdä vaan heti kun pääsi kotiin niin sai mennä nukkumaan.

Tänään perjantaina käytiin Uunon kanssa tokoileen Turussa Hitti-areenalla, Rokanki piti lähteä mukaan mutta se nyt sairastaa. Rokka siis sai jonkun flunssan Latvian reissusta ja nyt kovasti pärskii ja yskii kun innostuu eli herralla nyt sairasloma ja kun paranee niin pääsee taas treenaamaan.

Tehtiin Uunon kanssa avoimenluokan liikkeet putkeen läpi ihan käskytettynä että tietää missä mennään. Seuraaminen oli kaamea kerrassaan Uunolla vähän liikaa virtaa ja edisti ja tuojotteli noutokapulaansa mikä oli liikkurin kädessä jne.... Välillä oli kivojakin pätkii mutta paljon korjattavaa on!!! Liikkeestä maahanmeno hieno, samojnku seisominen ne siis ihan kunnossa. Luoksetulo stopin kanssa ihan kiva, vauhtia loppu osaan kaipaan lisää mutta stoppi hieno! Nouto hyvin eikä siinä mitään ongelmaa, eikä hypyssäkään vaan teki ihan 10 hypyn. Kaukotkin ihan ok avoimeen mutta kun ajattelee asiaa eteenpäin niin vaihdot saisivat olla vähän napakammat ja toisella kertaa jätti toisen etutassun liian eteen. Kokonaisuutena kuitenki ihan hyvä suoritus ja näyttää siltä et liikkeet on kasassa, pientä hieno säätöä vaan enään tehtävä ennen koetta. Liikkurista otti hieman häiriöö eli treeneissä täytyy tehdä niin et liikkuri huutelee käskyi ja me ei totella Uunon kanssa niitä et oppii kuunteleen mua eikä liikkuria, tämä nyt muistilistalle ainakun treenaan jonkun kanssa!!

Treenailin siinä sivussa sitten vielä luoksetuloa eli suoria ja sitten stopin jälkeistä liikkeelle lähtöä, nyt ennen koetta ei yhtään kokonaista luoksetuloa vaan stopit erikseen ja siitä liikkeelle lähtö myös ja niitä suoria paljon että tulee ihan täysiä loppuun asti. Seuraamista tein peilin avulla, ihan lyhyitä pätkiä nami kädessä et pää pysyy ylhäällä, noita tarvii tehdä paljon lisää ja varmaan nyt vaan ihan sisällä et se oikea paikka löytyy vahvemmaksi ja selkeämmäksi ja sitten vasta tehdä sitä matkaa siihen. Seuraaminen menee siis sisätreeniin!!! Olihan Uunon pakko päästä viel ruutuun ku se kerran sinne oli rakennettu, hienosti meni nyt merkille ja törppökin pysyi pystyssä siitä sitten ruutuun lätkälle ja menikin todella hyvin, ruutu taitaa olla Uunon ihan lempiliike!!! Kiitos Anu ja Tiia treeniseurasta oli niin kiva treenata uudessa hallissa hyvässä seurassa!!!