Eilen mentiin ajamaan Torrolle mun ja Sirkan tiistaina tekemät jäljet pois. Aloittaan pääsi Rokka, jonka jäljellä oli nyt ekaa kertaa kulma makauksella, jälki oli pitkä n50-70m. Alun haistoi tarkkaan ja söi jopa osan verestä, sitten lähti päättäväisesti eteneen jäljen suuntaan. Eteni todella hyvin, välillä pysähtyi ihmetteleen mutta sitten aina jatkoi matkaa. Kulmalla tutki makauksen tarkkaan ja jälleen myös söi osan verestä!! Syötyään ja tutkittuaan en päästänyt eteneen suoraan vaan odotin niin kauan että lähtee heti oikeaan suuntaan ja sinnehän se taas lähti!!! Lopussa annoin mennä vähän liian lujaa joten tarkkuus kärsi hetkellisesti, mutta kaadolle päästiin oikein mallikkaasti ja sorkka kiinnosti kovasti. Palkkasin taas heti pilkulla ja annoin sit vielä kantaa sorkan autolle!!! Mä olen ihan hurjan tyytyväinen tuohon pikku mieheen, jos tälleen jatkuu kehitys jäljestämisen suhteen  niin eikun heti ens keväänä kokeeseen vaan!!!

Rokan jälkeen jäljelle meni Jolinda ja Kati, oltiin tehty samanlainen jälki kuin Rokalle. Jolinda ei ole onnen jäljestäny ja se kyllä sujui kanssa hyvin. Pieniä ongelmia tuli kun alkoi pelottaan katkeavat risut sun muut, mutta loppuun päästiin hienosti!!! Taitaa olla niin että Jolinda pääsee samaan aikaan lähteen ens keväänä kokeisiin kun Roksu!!! Kolmantena meni Ruu ja Sirkka, jotka tekivät myös oikein hienoa työtä ja Ruu on hienosti oivaltanu nuo katkot!!! Me oppaat siis Kati ja Mä oltiin vaan välil vähän sekaisin, mutta eipä se menoa haitannu!!!

Rapan jälki ajettiin viimeisenä kun se oli vähän kauempana muista. En ole ihan niin tyytyväinen Rapan jäljestykseen kun yleensä, vähän se säntäili liikaa. Tuo säntäily johtuu siitä kun ei olla pariin viikkoon jälkeä tehty niin oli vähän liikaa energiaa ja intoa. No kuitenkin jäljesti hyvin, kaikki makaukset otti hienosti (yksi tasku ja tupla ja sit muutama tavallinen), katkot selvitti molemmat ( 1, tukeutui vähän jalan jälkiin ja toisella vähän oikaisi jäljelle) suht koht hyvin ja kulmissa teki pienet tarkistus lenkit mutta sit kääntyi heti oikeaan suuntaan. Siis oli tuo oikeesti ihan hyvää jäljestystä, mutta huomasi kyllä tuon ylimääräisen touhuamisen. Rapalle pitää siis tehdä vaan säännöllisesti jälkee ettei tuota energiaa kerry liikaa.

Jälkien jälkeen lähdettiin Katin kanssa vähän lenkille ja löydettiin todella kiva melkein parin tunnin lenkki. Saivat koirat juosta niin paljon kun halusivat. Rapa teki pitkästä aikaa pienen "ajolenkin" varmaan tuoreiden riistan jälkien perässä mutta palasi sitten takaisin meidän muiden luo!! Muutama kuva matkan varrelta:

Meinaakohan koiruudet saada jotain namia??!!!!

Jaa kerjääkö muka mun koirat.....

Jolinda!!

Romppu

Koirat pysyttelivät niin jalaoissa että kuvaaminen oli todella vaikeaa, mutta muutama poseerauskuva sit otettiin!!!

Tänään aamusta lähdettiin Rokan kanssa eläinlääkäriin saamaan tehoste rokotus. Pikku mies taas pusutteli kaikki ihmiset läpi ja yritti kovasti varastaa Jallin leimasimen!!! Painoa miehelle oli kertynyt 7.7kg, et aika kivasti 4kuukauden ikäiseksi!!! Samalla reissulla käytiin eläinkaupas ostaa Rokalle omat jälkivaljaat et on nyt sit oikean kokoiset ja saatiin jopa säädettävät niin saa sit suurentaa kun tuo kuitenkin kaiken aikaa kasvaa.

Kauppareissun jälkeen suunnattiin Murronkulmalle lenkille, ensin menntiin vähäksi aikaa sänkipellol leikkiin lelujen kanssa ja sitten suunnattiin metsään taivaltaa.

Pientä keskustelua et kumpu sen lelun oikeasti saa....

Ja näinhän siinä sitten loppupeleissä taas kävi... Voi Kape sua kun et osaa pitää puolias....

Kumpikohan voittaa kilpajuoksun? Rokan pitää vähän katsoa et kuinka lähellä Rapa on!!!

Mä en sit muuten tästä lelusta luovu!!

Rapa lähtikin sitten metsästään hiiriä kun tuo pikkuinen vei kaikki lelut...

Ihanaa kyllä kulkea koirien kanssa tuolla pelloilla kun voi itse vaan nauttia kauniista päivästä ja koirat juoksentelee siinä ympärillä!!