Töissä tuli vietettyä melkein koko päivä, mutta heti töiden jälkeen suunnattiin tuohan kunnantalon parkkikselle Eijan kanssa vähän tokoileen. Rasmus aloitti vanhemman ja viisaamman oikeudella, tehtiin metallinouto ja nyt niin että kippo mun takana eli pääsi kipolle suoraan. Tällä keinolla saatiin kyllä kivasti vauhtia lisää noutoihin, ekoilla kerroilla meni ravaten molempiin suuntiin mutta muutaman toiston jälkeen jo laukkasi molemmat matkat. Näitä treenejä nyt jatketaan niin kohta on Rapalla todella vauhdikkaat noudot. Seuraamisessa palkkasin perusasennot ja ne oikein hyvii. Merkkiä tehtiin muutama kerta ja ne oli kyllä todella hienot, meni ihan suoraan merkin taakse seisomaan ja häntä heilui villisti kaiken aikaa!!!

Rokka aloitte treeninsä metallinoudoilla ensi nostettiin vaan kapulaa ja sitten otettiin muutama heittokin. Nostot hyvii samoinku noudot, noutojen paluu vauhtiin pitää kiinnittää huomio. Liikkeestä istumista tehtiin muutama kerta ja aika kivasti lähti istumaan, tätäkin pitää nyt vaan treenata lisää ja vahvistaa istumista liikkeestä. Kaukoja tehtiin leikkien eri etäisyyksistä ja ne oikein kivoja, vähän tuppaa siirtään etutassuja pari senttiä eteenpäin kun nousee istumisesta seisomaan. Seuraamista tehtiin aikas pitkä pätkä ja palkka tuli perusasennoista, oli muuten aika kivaa seuraamista!!! Loppuun tehtiin ihan lyhyt paikallaolo niin että pääsin treenaan kehästä poistumista ja nyt toimi oikein hyvin, Eija oli vartioimassa pallopäätä ettei pääse varastaan sinne.

Huominen ja sunnuntai kuluu taas töissä et katsotaan jos jompana kumpana iltana ehtisi vähän edes naksutteleen poikien kanssa sisällä, mut voi olla et meillä nyt vaan huilataan muutama päivä ja ensi viikolla sitten taas treenaillaan ahkerasti!!!