Eilen aamusella lenkkeiltiin poikien kanssa Elonkierrossa ja johan siellä oli paljon muutakin porukkaa. Lenkin jälkeen tokoiltiin vähän parkkiksella ja molemmilla pojilla teemana oli maahanmenot. Tehtiin siis liikkeestä maahanmenoa, ruudun maahan menoa, luoksetulon maahan menoa ja sivulta maahan menoa. Rapa suoriutui kaikesta oikein hyvin, Rokalla liikkeestä maahanmeno aluksi vähän hukassa ja hidas mutta pallopää auttoi tähänkin ongelmaan ja johan maahanmeno nopeutui, on pallopäällä vaan ihmeellinen vaikutus. Maahanmenojen lisäksi tehtiin viel itsenäisii sivulletuloja ja ne molemmilla oikein reippaita ja tiiviitä.

Tänään oli vuorossa poikien fyssäri käynti Turussa Leena Piiran vastaanotolla. Rasmus oli nyt todella hyvässä kunnossa kun viimeksi oli jumissa vähän joka paikasta eli siis kotijumppa ohjeet ovat auttaneet. Nyt jatketaan vaan Rapan kanssa ravilenkkei, mäkikävelyjä ja kotijumppa juttui, niin pitäis ukon pysyä hyvässä kunnossa.

Rokka se sitten on nyt se murheen kryyni.... Sj-nivel vasemmalta puolelta oli lukossa ja oikea puoli hieman jumissa, lapojen välistä löytyi toinen todella paha jumi. Rokka myös käyttää kroppaansa toispuoleisesti ja tähän täytyy saada nyt muutos eli paljon ravilenkkeil, mäkikävelyä ja kotijumppa juttui. Toivottavasti jumit pysyvät nyt auki ja päästään treenaan kunnolla lihaskuntoa ja sitä heikompaa puolta et saa ukon tasapainoon. Oli hauska katsella kuinka rento ja tyytyväinen Rokka oli Leenan käsittelyssä sillä aiemmin kun Rokkaa on hierottu ja käsitelty niin on sätkyilly vähän väliä johonkin, mutta nyt nautti kyllä hoidosta ja oli todella levollinen ja rauhallinen!!!