Päivät on menneet hellettä ihmetellessä ja poikien kanssa uimassa käyden, ei olla treenailtu yhtään mitään kun tuntuu et aina vaan on aivan liian kuuma...Välillä tuntui et nuo jopa ei jaksa uida kun on niin kuuma. No tänään sitten lämpötila vähän laski ja ajattelin et jes pääsee tokoileen, no eiköhän sit illan satanu vettä niin jouduttiin treenaan sisätiloissa.

Kasper aloitti ja harjoiteltiin vaikka mitä temppuja, täytyis varmaan alkaa Kapen kanssa miettiin koiratanssia. Pyörittiin ja hyörittiin vaan ympäriinsä kämpässä ja kyllä oli karhu herra niin onnelinen!!! Kasper on kyllä synnynnäinen esiintyjä et varmasti pärjäisi koiratanssissa jos vaan mun rytmitaju riittäisi siihen!!!

Rasmus aloitti kosketusalustalla ja kylläpä paineli sitä innokkaasti. Näyttää olevan motivaatio kohdallaan alustaa kohtaan!!!! Metallinoutu tehtiin muutamaan kertaa, reippaasti noutaa kapulan mulle, ravilla molempiin suuntiin mutta se ei mua haittaa. Seuraamisessa tehtiin ihan muutaman askeleen pätkii ja meni todella hyvin vaikka käytin väärää käskysanaa.... Taidan kyllä vaihtaa käskysanan tuohon samaan mikä Rokalla on ku sanana paljon innostavampi ja iloisempi, toimikin näköjään todella hyvin!!!! Liikkeestä istuminen tehtiin kertaalleen ja se ihan super hyvä, istu oitis käskystä yhtään empimättä. Vähän jopa ajattelin mitä treenataan ja muistin et pitää tehdä niin palkkaamattomuus treenejä ja varsinkin niin et kaukoista tulee palkka, no sittenhän me otettiin suora luoksetulo ja siihen perään kaukot kisaomaisesti ja molemmat todella hienot. Kaukoissa asennonvaihdot innokkaita ja terävii, eikä yhtään tullu eteenpäin taisi mennä muutama sentin taaksepäin sarjan aikana. Lopuksi vielä vähän temppuiltiin ja harjoiteltiin tasapainoa takajaloilla kävelemällä!!!

Rokan treenit meni aikas pitkälle samalla kaavalla, alusta oli aivan sairaan hieno. Laukkasi sinne aivan täysillä ja teki komean loikan alustan päälle!!! Metallikapulaa heitin muutaman kerran ja ottaa sen hyvin suuhun ja tuo mun lähelle, palkkasin lennosta et saadaan vauhti pysymään hyvänä. Erikseen kokeilin tehdä pitotreeniä mutta ei oikein onnistunu metalilla eli sitä täytyy nyt alkaa treenaileen sille tuppaa tiputtaa kapulan heti kun istuu mun sivulle. No eipä olla tuota paljoa treenattu..... Seuraaminen oli todella väljää, joten palasin ihan yhden askelen pätkiin et sain sen pysymään tiiviinä. Tätäkin siis pitää vaan treenata ja treenta et saadaan se kuntoon syyskuuhun mennessä ku olen tainnu luvata mennä sillon toko kokeeseen pienen miehen kanssa.... Voi olla et tulee vielä ylättävä sairastuminen tai jotain..... Suoraluoksetulo oli vauhdikas ja hienosti osasi tulla suoraan viereen istumaan vauhdista, sillä sitäkään ei olla paljoa tehty, mitäköhän me ollaan yleensäkään treenattu, no kaikkea kivaa ja vauhdikasta vaan!!!! Vähän katsottiin myös avoimen luokan kaukoja ja nekin hieman hukassa....No eiköhän nuo liikkeet ala taas löytyyn kun aletaan treenaan vähän useammin ja aktiivisemmin, jos tuo kamala helle vaikka hellittäisi edes hieman.

Kaikki koiruudet saivat treenien päätteeksi pelata vähän älypelejä, ei olla niitä pitkään aikaan kaivettu esiin kaapin pohjalta mutta nyt tuli haettu. Kasper ei ole ikinä ollut kauhean innostunut noista puulaudoista joista etsitään nameja, mutta tänään oli kyllä aivan tohkeissaan ja ei meinannu ollenkaan antaa pikku poikien pelata kun hän vaan olisi pelaillu. Rokka teki näitä juttui ihan ekaa kertaa ja aluksi oli hieman ihmeissään mutta kun tajusi mistä on kyse niin johan alkoi namit löytymään. Täytyy ottaa nuo laudat käyttöön vähän useammin niin pääsevät pojat käyttään aivojaan....