Aamulla käännettiin auton nokka jälleen kohti Elonkiertoa ja mentiin sinne lenkille. Olipa taas ihanan aurinkoinen ilma, tuuli vaan vähän haittasi menoa. Lenkin jälkeen pääsi molemmat pojat treenaan.

Kasper aloitti seuraamisella, tehtiin aika pitkä pätkä ja palkkasin kaikki perusasennot. Seuraaminen todella hyvää ja tiivistä, hassua kun Kapen ihan tuntee ku se seuraa kun taas Rapasta en ikinä ole ihan varma missä se kulkee. Metallinouto kerran ihan liikkeena ja sit hiottiin palautusta muutama kerta. Itse nouto hyvä ja palautuskin oli sit jo vikalla kerralla oikein hyvä. Kasperin kanssa ei vaan voi ottaa mitään kauhean montaa kertaa peräkkäin kun tylsistyy. Suorassa luoksetulossa olisi saanut olla vauhtia hieman enemmän, muuten oikein hyvä ja viimeiseksi sitten vielä ruutu. Ekalla kerralla ei ihan heti hahmottanu ruutua, mutta huomasi sitten matkalla mihin pitäis mennä ja sinne meni hienosti. Toinen kerta täydellinen!!! Kasperin osalta oikein positiiviset ja kivat treenit, Kape ihan selkeästi tykkää puuhastella mun kanssa kaksistaan!

Rasmus teki oikeestaan kaikki samat kuin Kapekin. Seuraaminen oli oikein hyvää ja käännökset myös mallikkaita. Metallinouto tehtiin 2x ja molemmat ok, Rapan kanssa ei tarvi hioo palautusta niin se jätettiin tekemättä. Luoksetuloja otettiin muutama enemmän kun halusin saada lisää vauhtia ja onnistuin saamaankin. Täytyy nyt vaan usein tehdä vauhti luoksetuloja jos sen vauhdin saisi sitten kisoissakin kasvamaan. Lopuksi ruutu ja Rapa hahmotti sen oikein hyvin molemmilla kerroilla. Treenien päätteeksi vähän leikittiin peuran kuivatulla sorkalla ja tehtiin kaiken näköisiä temppuja. Sorkka olikin ihan huippu palkka!!!