Perjantai oli taas päivä kun sai olla kaiken aikaa menemässä tai tekemässä jotain, aamusta vähän siivottiin sitten tallille ratsastaan ja pyöräileen kooikereiden kanssa, sieltä sitten suoraan kauppaan ja hakemaan Jolindaa kylään meille, samalla reissulla poikettiin treenaan ja sitten illalla vielä Onni kylään ja olihan pakko käydä pikku riiviöiden (Onni ja Rokka) kanssa vähän pellolla. Niin että sellainen vapaa päivä taas jälleen kerran, kyl noi vapaat on niin ihanii ja rauhallisii!!!

Marjan ja Anun kanssa treenailtiin vähäsen linja-auton takana ja Rasmus pääsi aloittaan metallinoudolla, taas olisi pitänyt muistaa ottaa ekat heitot hetsattuina ja sitten vasta vika kilpailumaisesti mutta kun on vähän tota dementtiaa niin ei voi kaikkee muistaa... No metallinoudot muuten ihan ok mutta vauhtia olisi saanut olla vähän enemmän. Kaukoja tehtiin liekkien ja sitten silleen ku kisois ja molemmat oikein hyvät samoinku pari suoraa luoksetuloa. Kosketusalustaa tehtiin ihan vaan erikseen ja siihen saatiin lisää vauhtia muutamalla toistolla. Loppuun otettiin paikallamakuu Diva rouvan vieressä ja meni oikein hyvin.

Rokka aloitti paikalla makuulla Roiston vieressä ja makasi oikein hyvin 3 minuuttia kun mä olin piilossa eli lelu palkka toimii oikein hyvin. Metallinouto kapulan kanssa leikittiin ja pienen alku ihmettelyn jälkeen alkoi noutamaan kapulaa oikein hyvin, ei olla tuota pitkään aikaa ulkona tehty mutta hyvin näyttää toimivan. Luoksetuloja tehtiin suorana ette saadaan vauhti pysymään hyvänä ja seisomaan stoppieja tehtiin puun kierron avulla, stopit oikein terävii!!! Loppuun vielä vähän paikallaan käännöksii vasempaan et saa sitä takapään käyttöö paremmaksi ja kyllä se sieltä alkaa paraneen, kohta Rokan pylly vaan lentää ku käännytään vasempaan!!!

Launatai päivä kuluikin sitten työn merkeissä ja koiruudet saivat huilata kotosalla. Inhottavaa olla koko päivä töissä kun ei edes pääse kunnon lenkille, ku ei viitti enään kymmenen aikaan lähtee tarpoon vesisateeseen ja pimeään....

Tänään siis Sunnuntaina kytiin vaeltaan koko perheen voimin Torronsuolla reilu pari tuntia, maisemat oli todella hienot harmitti jonkun verran kun kamera jäi kotiin, mutta jos vaikka ensi viikolla ehtisi käydä uudestaan ihmettelemässä suon kauniita meisemia. Kasperille oli välillä vähän vaikeaa pysyä pitkospuilla mutta tulipahan koirille hyvää tasapoinuilu treeniä samoinku omistajille!!!

Illalla kun perunat kiehuivat treenailtiin sisällä Kasper pääsi aloittaan temppu tuokiolla ja oli kyllä niin innoissaan ja tohkiessaan!!! Rasmus ja Rokka tekivät suurinpiirtein samat jutut eli merkki, kutsunouto metalilla, kaukot ja seuraamisen käänöksiä. Merkki meni molemmilta todella hyvin, samoinku kutsunouto!! Kaukot Rapa teki voittajan mukaan ja meni oikein hyvin, Rokka teki ensin avo kaukot ja ne meni täydellisesti sitten perään voittaja  kaukot jotka kanssa todella hienot!!! Seuraamisen käännöksissä Rapa oli kyllä parempi kun tuo takaosan käyttö parempaa ja perusasennot tiiviimpii. Rokka kyllä perässä hyvänä kakkosena kyllä se siitäkun vaan treenaillaan ahkerasti ja nyt täytyis alkaa kiinnittään huomioo tuohon perusasennon paikkaan eli että tulisi tiiviimmäksi.