Keskiviikkona pakattiin autoon mun ja Katin tavarat (joita tuntui jo tuossa vaiheessa olevan aika paljon) sekä 7koiraa (mun ja Katin kooikerit, sekä Sirpa toi meille vielä 4 koiraa lisää) ja otettiin suunnaksi Turku ja satama. Yö nukuttiin laivalla ja aamulla saavuttiin Tukholmaan. Torstaina ajeltiin Ruotsin ja Tanskan läpi, illalla saavuttiin Saksaan ja Lyypekkiin jossa käytiin illalla syömässä hyvin ja sitten mentiin aikaisin nukkumaan. Perjantaina aamupäivällä shoppailtiin Lyypekissa ja löydettiin vaikka mitä kivaa ja halpaa, auto alkoi täyttymään uhkaavasti pikku hiljaa. Lyypekistä jatkettiin matkaa Hollantiin ja Emmeniin jossa poikkesimme aivan ihanassa koiratarvike tukussa josta sitten ostettiin sen verran tavaraa että auto olikin jo täynnä!!! Illan aikana ajeltiin vielä reilu kolmetuntia eteenpäin ja saavuttiin Zutpheniin, jossa meitä lauantaina odotti kooikereiden erikoisnäyttely. Illan aikana vielä järjesteltiin auto uudelleen että saatiin tavarat paremmin mahtumaan kyytiin, sitä tavaraa muuten oli aikas paljon!!! Me ollaan Katin kanssa aika mestareita tuossa auton pakkaamisessa, sitä nimittäin tuli hieman harjoiteltua!!!

Lauantaina heti aamusta ajeltiin hotellilta 20minuuttia ja päästiin näyttelypaikalle joka oli oikein reilun kokoinen urheiluhalli johon oli rakennutte viisi kehää. Meillä Katin kanssa aamupäivällä piteli vähän kiirettä kun tuppasi olemaan koiria yht aikaa vähän liian monessa kehässä, no kaikesta kuitenkin selvittiin ja kaikki koirat saatiin kunnialla esitettyä!!! Koirat pärjäsivät oikein hyvin, sillä meillä mukana olleista 7 koirasta viisi sijoittui luokissaan eli oli meillä vaan aika hienoja koiria mukana!!! Rasmuksella ja Rokalla tuomarina oli jo vanha tuttavuus mw. W. van Bavel-van Bokhove, sama tuomari oli siis omassa erkkarissamme kesällä. Kesällä Rasmus sai eh:n mutta nyt Hollannissa ukko nappasi erin ja sijoittui vielä valioluokassa neljänneksi. Jotenkin aivan sairaan hienoa että Rapa sijoittui valioluokassa, olin nimittäin ihan varma kun mentiin sinne et eh tulee niinku kesälläkin. Rokka sitten sijoittui upeasti nuorten luokassa kolmanneksi, et eipä ole mitään pöllömpiä ukkeleita mulla!!! Rasmuksen lapsen lapsi Didi sijoittui junnuluokassa toiseksi, on se mahtavaa seurata Rapan jälkeläisten menestystä ja olla siinä mukana esittäjän roolissa!!!

Kyllä oli ilo esittää hienoja koiria ja todeta että meillä täällä Suomessa on vaan hienoja kooikereita, sillä 10 suomalaisesta kooikerista 7 sijoittui luokissaa ja kaksi jopa voitti luokkansa, jotenkin ihan käsittämättömän hienoa. Paljon Onnea muille hienoista tuloksista ja upeista sijoituksista!!! Päivän aikana nähtiin monenlaisia hännän heiluttajia ja todella monta ystävällistä koiraihmistä jotka tulivat juttelemaan ja katselemaan koira laumamme!!!!

Näyttelystä lähdettiin suoraan ajeleen kohti Tukholmaa ja ajettiin 9tunti lähes putkeen, mutta lautat eivät ihan kulkeneet niin kun olimme halunneet niin emme ehtineet sunnuntain aamulaivaan. Jäimme nukkumaan muutamaksi tunniksi etelä  Ruotsiin josta sitten jatkettiin matkaa sunnuntaina aamulla ja ajeltiin ihan rauhassa loppu matka. Illalla pakkasimme itsemme laivaan ja tänään aamulla sitten pääsimme kotiin. Kyllä kotiin on aina niin kiva tulla vaikka onhan reissuunkin mukava lähteä!!!

Poikien arvostelut tulevat myöhemmin kunhan saadaan ne suomennettua, sillä toi hollannin kieli ei ole mitään mun vahvoja alueitani...... Kiitokset ihanalle ja rakkaalle Katille matkaseurasta, ensi vuonna sitten uudestaan ja sitten shoppaillaan vähän enemmän eli reissu pitenee muutamalla päivällä. Kiitokset Sirpalle ihanista koirista ja kun annoit meille mukaan vielä muutaman koiran lisää.