Nyt illansuussa vähän temppuiltiin ja pidettiin kivaa koirien kanssa ihan tässä sisällä kun ulkona on aikamoinen myräkkä ja olen vaan liian mukavuuden haluinen etten halua lähteä sinne!!! Rasmus aloitti ohjatun suunnilla ja tehtiin niitä kosketusalustan avulla ja tänään sinne mentiin ihan merkin kautta vaikka merkille meno matka oli kyl aika lyhyt. Rasmus teki todella hienot merkit ja meni semmoisella innolla merkille etten ole nähnyt ja vauhti jatkui edelleen alustalle ja sieltä mun tykö takaisin!!! Kerrassaan ihana tekemisen into Rapalla!!! Metallikaupulan kanssa tehtiin noudon loppuu eli sivulletuloa kapulan kanssa ja ne niinku aina ihan super heinoi. Mun kiertämistä tehtiin muutama kerta ja siinäkin nyt sitä ilmettä ja pilkettä silmäkulmassa. Temppu osiossa oli tänää vuorossa -ylös-, -orava-, -läpi- jne.... Rapa oli kyllä niin tohkeissaan tänään että voi kun olisi kokeessakin tuollainen niin me voitais esitellä siellä vaan meidän temppui ja hauskuuttaa yleisöä!!!!!

Rokan osiossa oli lähes kaikki samat jutut, ohjattu meni tosi hyvin ja voi sitä vauhtia ukko paineli ihan täysiä merkille, sieltä alustalle ja takas mun luo....tästä tulee vielä täyden 10 ohjattunouto!!! Metallin kanssa loppu oikein taitavasti ja perusasento tiivistynyt hurjasti. Mun kiertämisen opettaminen ollut vähän laiskaa joten se ei viel ihan valmis, mutta eiköhän se tästä valmistu ku otan sen taas ohjelmistoon!!! Temppu osiossa keskityttiin -päähän-, ei olla sitä otettu pitkään aikaan mutta nyt päätin et haluan sen kuntoon koska haluan kokeilla sitä paikalla makuussa eli sitä on reenattava nyt ja paljon. Äkkiä tuo pikku ukkeli vaan tajus mitä haetaan ja lähti tarjoileen päätä maahan todella nopeasti.

Lopuksi molemmat pojat teki kaukoja yhdesssä ensin ihan tavallisesti sitten pelkillä käsimerkeillä ja loppuun tietenkin ihan vaan suullisesti, kaikki meni hyvin. Rokan kaukot on kyllä hienommat kun Rapan, Rapa tekee kyllä tarkat asennon vaihdot mutta niissä saisi olla sitä jotain jota taas sitten Rokalla niissä on, mutta molemmat pojat oli oikein taitavii ja hyvii ukkeleita!!!! Sitten tietenkin niitä istumis harjoituksii mun jalkojen välissä Rokan kanssa ja voi että ku se oli vaikeaaa ensin saada se koira sinne oikeaan kohtaan ja sit saada se koiran istuma asento viel suoraan. No kun alkuun päästiin niin johan alkoi sujumaan. Rapa sai kokeilla myös samaa juttua ja se muuten istuu paljon paremmin jo luonnostaa eli sillä varmaan paremmat lihakset takapäässä tai siis onhan sillä parempi takaosa muutenki ku pikku ukolla!!!