Eilen lauantaina tokoiltiin MTT:n parkkiksella ihan vaan oman porukan kesken, kaikki treenasivat kahdessa osassa ihan EVL koitoksia varten. Ekassa osassa Rasmuksella seuraaminen ja liikkeestä istuminen, seuraaminen hyvää ja tiivistä, istuminen todella hienosti.

Rokan kanssa aloitettiin paikallaan istumisella 3minuuttia ja istui todella hyvin!!! Seuraaminen pallopään kanssa ja siinä oli nyt voimaa ja ilmettä, vähän välillä edisti mutta muuten todella hyvin!!! Kaikki jäävät kertaalleen läpi ne ihan nappiin, vielä salama kävely ilman pysäytyksii kertaalleen läpi.

Uunon teki myös yllätys yllätys seuraamisen ja se vähän laiskaa mutta perusasennot hyvii joista palkkasin, kokeilin myös lelun kanssa mut ei onnistunut vielä. Liikkeestä seisominen pallon kanssa ja hyvin pysähtyy ja terävästi!!!

Toisessa osiossa sitten Rasmus aloitti kaukoilla ja ne ihan ok, vähän olisi vaihdot saaneet olla terävämmät mutta muuten hyvät kaukot! Metallikapulan kanssa vähän leikittiin ja tehtiin metallinoutoja hetsaten ja loppuun yksi nouto kisamaisesti ja ne kaikki hyvin!!!

Rokan toiseen osioon kuului myös kaukot jotka muuten ihan super heinot mutta seisomasta istuminen tahmea joten siitä palkkaa muutama kerta niin parani. Ohjatun noudon suunnat ensin kosketusalustalla ja sitten ihan liikkeenä kapuloiden kanssa ja kaikki ohjatut ihan nappiin!!! Tuli oikein hyvä mieli noista ohjatuista!!!!

Uunon toiseen osioon kuului myös tietenkin kaukot joissa tehtiin kaikkia vaihtoja ja kaikki onnistuu noin metrin matkalta, pääasia kuitenkin tässä vaiheessa on se ilme eikä se matka niin tehtiin ihan läheltä paljon terävii toistoi!!! Puuta kierrettiin hetsaten ja yhdistettiin siihen luoksetulon loppuosa jossa autoin reilusti kädellä et sain Uunon joka kerta suoraan kertaheitolla sivulle!!!

Tänään sunnuntaina olikin koko porukalla aksapäivä kun ilta päivällä mentiin kentälle Anskun ja Loten ja 9 koiran voimin vähän aksaileen, oli kyllä niin kivat treenit et tälläisii lisää ja paljon!!! Kiitokset ystävät mukavasta iltapäivästä!!! Mä kaivelin netisti kivan vauhti pätkän joka sitten rakennettiin ja siinä todellakin sai juosta ja oli koirissa vauhtia!!!

Rokan kanssa tehtiin rata varmaan 3 kertaa ja välillä mä unohdin ohjata tai tein jotain tyhmää mutta vikalla kerralla sitten nollana läpi ja lujaa!!!! Keppeinä vinokepit ja Rokka ei ole niillä ennen mennyt mutta meni paljon lujempaa ku ennen eli niiden kanssa varmaan treenaillaan jatkossakin et saadaan sitä vauhtia touhuun. Huomasi hyvin kun mä vaan menen ja juoksen niin Rokanki vauhti kasvaa ja mennään todella lujaa yhdessä, tuollaisii vauhti pätkii pitäisi tehdä useammin et olisi kiva vaan mennä eikä tarvisi sen enempää vääntää!!!

Rapan kanss tein myös pienen pätkän radasta ja Rapa oli ihan super taitava, tänään siis Rapalla selvästi hyvä päivä kun hyppeli niin iloisesti ja oli todella reipas. Uuno pääsi viimeisenä myös vähän kaahottaan ja tehtiin ilman rimoja muutamaa hyppyä ja paria putkea, Uuno meneee muuten todella lujaa.... Et pitää tässä alkaa opetteleen ohjaan taitavasti että pystyy edes jotenkin hallitseen tuota koiraa, no siihen on onneksi vielä paljon aikaa ennenku mitään kunnon rataa aletaan vääntää ku me vaan vähän hassutellaan nyt ja katsotaan sitten joskus tulevaisuudessa mitä se tuo tullessaan!!!!

Aksan jälkeen ajeltiin vielä poikíen kanssa Humppilaan lenkkeileen Tiian ja Onnin kanssa, olipa ihana metsälenkki ja ihana syksyinen auringonpaiste!!! Nää syysilmat on niin ihanii ja kauniita!!!