Tänään kun tulin töistä kotiin aamulla niin lähdettiin koko perheen voimin Riihimäen kansalliseen näyttelyyn. Mä olin ilmoittanut Rapan ja Rokan kehään ja nyt menivät sitten molemmat valioluokkaan kun kerran Rokka sai viime viikonloppuna sen sertin ja valioitui!! Kooikereita oli ilmoitettu ja paikalla 6 urosta, et vähän jätkä voittoista tänään!!!!

Ekana arvostelussa Rokka ja sai hienosti erin, niinku Rapakin. Kilpailu luokassa Rapa vei tänään pidemmän korren, molemmat saivat SA:n ja jatkoivat Pu kehään jossa upea meno jatkui, sillä Rasmus PU1 ja Rokka PU2!!!! Kun kerran narttuja ei ollut paikalla niin samalla Rapasta tuli Roppi, ei mitenkään pöllömmät sijoitukset pojille!!! Tuomari tuli vielä erikseen juttelemaan kun seistin siinä kehässä ja kertoi et tykkää Rokasta kovasti mutta haluaa sille vähän lisää massaa, no sitä massaa tulee kyllä varmasti lisää kun ukolle tulee vähän ikää lisää. Tuomari oli myös huolissaan rodun luonne puolesta kun tänään pari koiraa arasteli tuomaria ja siitä tuomari oli erityisen huolissaan kun toinen oli vielä valioluokassa. Oikein mukava tuomari ja selkeästi huolissaan tärkeistä asioista rotumme kannalta!!

Uuno hengalil mukana näytelmissä ja käyttäytyi oikein hienosti, reippaasti tallusteli mukana muiden koirien seassa ja ei tietoakaan et olisi jännittänyt tai arastellut mitään, hyvää treeniä nuorelle miehelle!!!

Rasmuksen arvostelu: Erinomainen tyyppi, leikkaava purenta, hyvä ilme, erinomainen selkälinja, seistessä hyvät kulmaukset, hyvä väri ja liike-ja temperement ERI1 SA PU1 ROP

Rokan arvostelu: Erinomainen tyyppi ja koko, todella tyypillinen pää, hyvät kehon mittasuhteet, hyvät liikkeet ja luonne ERI2 SA PU2

Illalla vähän temppuiltiin ja tokoiltiin sisällä kaikkien poikien kanssa, kaikki tekivät tuota rappusissa peruuttamista ja edistyvät kyllä hurjaa vauhtia!!! Rapa ja Rokka tekivät omatoimista tunnarikapulan sivulle tuontia, kapulan pitoa tunnarilla ja metallilla, sujui oikein hyvin molemmilla. Omatoimisia sivulletuloja otetiin muutama ja ne kanssa ihan huippu luokkaa molemmilla, kontaktia vahvistettiin sivulla istuen ja nekin molemmilla ihan super hienosti. Uuno teki nenäkosketusta agia varten ja kyllä se siitä pikku hiljaa löytyy. Sivulletuloja treenattiin muutama toisto ja kyllä lähtee hienosti tarjoon pyllyn sivulle tuontia, siinä samalla muutama kontakti treeni ja kyllä tapittaa mua!!! Tunnarilla tehtiin pitotreeniä ja sitä pitää alkaa treenaileen on hyvä sisätreeni, metallin kanssa vähän leikittiin ja mielellään nappaa sen suuhun ja kiikuttaa mun lähelle. Lopuksi paikalla makuu ja mä pääsin 7 metriin koirasta ja kuljin myös sivuille vähäsen, paikalla olon fiilis mun mielstä nyt oikea kun selkeästi rauhoittuu siinä. Rokka teki vielä viimeisenä paikallaan istumisen ja nyt todella lyhyt ja paljon palkkaa, aloin luomaa istumisen motivaatio uudelleen et Rokka jaksaa sit kisoissa istua!!

Riihimäen Roppi kooikeri Rasmus!!!