Päivällä lähdettiin raksalle vähän puuhasteleen ja koko koira lauma pääsi mukaan. Tuksu ja Rokka juoksivat ympäri pihaa varmaan lähemmäs puoli tuntia, kivaa näytti olevan ja kyllä se Tuksukin aikas lujaa päsee jo Rokan perässä!!! Onni ja Tiia myös vierailivat tulevan "kartanon" pihassa ja käytiin myös vähän lenkillä Elonkierrossa mutta sinne  oli osunut joku lumimyräkkä sillä kaikki tiet ja polut ikävästi tukossa.....no tehtiin sitten vaan vähän lyhyempi lenkki mutta saivatpahan koirat juosta keskenään vapaana!!

Olihan sitä pakko myös tokoilla eli Rapa aloitti perusnoudolla joka tehtiin vaan ihan super pitkällä matkalla ja kyllä sain sillä ainaki Rapaan lisää vauhtia. Suorat luoksetulot oli myös vauhdikkaat. Jäävät liikkeet muuten todella hyvin mutta seisomises lähti kerran mun mukaan kun kävelin ohi eli sitä vahvistettava. Kaukot tehtiin myös pitkältä matkaa ja ne meni kyll oikein hyvin.

Rokkakin sai vauhtia tassuihinsa ku  otettiin noutoa pitkällä matkaa eli tässä voisi olla apua tuohon noudon paluu vauhti ongelmaan. Luoksetuloissa Rokka treenasi seisomaan stoppia ja sitä täytyy nyt kyllä miettiä jos mun tarvis vähän muuttaa käsimerkkiä tai jotain muuta. Tänään kyllä pyssäsi joka kerta mutta ei niin terävästi ku mä haluun ja tahdon....Se siis mietintään. Jäävät vähän kodoksissa mutta ne kaik löytyi ja saatiin onnistuun, niissä pysyi todella hienosti vaikka mä seilasin missä. Kaukot super pitkällä matkaa hieman hitaammat kun tavallisesti mutta ei muuta eroa.

Toisella kierroksella tehtiin tunnari ja ohjatun oikea puoli. Rasmus aloitti tunnarilla joka super hieno. Ohjatussa taas ihmetteli ensin merkkiä mutta kun sinne kerran meni niin sitten kaik onnistui hyvin sen jälkeen. Merkki käskyä pitää vahvistaa ja siitä saada kivempi ku nyt jotenkin vähän miettii ja pohtii viittiikö mennä vai ei sinne.... Rokka aloitti sitten ohjatulla ja heti ekalla kertaa aiva sairaan hieno ohjattu ei mitään valittamista, ei olla Rokan kanssa edes paljoa ohjattua tehty mutta sujuu todella hyvin. Tunnari perään ja se myös hieno ja nyt kun haistoi oman niin nappasi sen suuhun ja lähti oitis pois kapuloilta eli varmuutta tullu hurjasti lisää.

Rasmus on ollu tänään ihan hassulla tuulella se on leikkiny pari kertaa pallojen kanssa ja juossu niiden perässä ihan hullun lailla pitkin tonttia. Rapa kun ei usien leiki niin sitten se on niin ihanaa kun se kerranki leikkii ja Rapalla näytti itsellä olevan myös ihan super kivaa!!!!