Eilen iltasella mentiin Rokan kanssa aksaamaan maneesille ja meitä odotti siellä Johanna K kun olin pyytänyt hänet apuun keinun suhteen kun en tiennyt kuinka sitä piti tehdä Roksun kanssa. No keinuun saatiin ohjeita mitä lähdetään nyt seuraavaksi tekeen, KIITOKSET neuvoista nyt taas on selvät sävelet mitä tehdään, ehkä se keinukin saadaan kevääseen mennessä kuntoon!! Itse aksa oli jotenkin ihan kaaos....no radalla oli paljon käännöksiä ja mutkii joka suuntaan ja mä en yksin kertaisesti ihan tiennyt miten koirani siellä ohjaan....Siltä se rata varmaan näyttikin!!! Jos etsitään hyviä puolia niin kontaktit hienoi, samoin kepit meni ihan super hyvin vaikka nyt jo puuttui neljä ohjuria, vaikka mun käsi oli missä sattui!!!! Niin ja loppu suoraan saatiin Johannalta kanssa apuja kun Rokka tuppasi aluksi meneen kaksi viimeistä estettä ohi, mut kas kummaa mun rintamasuunta osoitti esteistä ohi....No tämäkin saatiin sitten korjattu!!! Kivaa oli kuitenkin vaikka ei se eteneminen siellä radalla kovin vakuuttavaa ollu!!! Otettiin sit siinä sivussa vähän kaukojen ekaa nousua, seisomaan nousua ja alkoi toimiin aika kivasti. Paikallaolo tehtiin kanssa ja siinä kunnon häiriö, Rontti pomppi ohi monta kertaa ja Roksu vaan makasi oikein nätisti!!!!

Tänään heti aamusta lähdettiin Forssaan tokoileen Marja & Roiston kanssa, Rapa sai aloittaa pienellä pätkää seuraamista joka todella kivaa. Kaukojen ekaa nousua palkkailin ja se kyllä selvästi nopeutui. Suoria luoksetuloja otettiin muutama ja kauniisti Rapa laukkaili mun luo joka kerta. Ruutu tehtiin kipon kanssa pari kertaa ja ne oikein vauhdikkaat samoinku loppuosa joka otettiin pari kertaa kanssa. Loppuun temppuja ja hassuttelua!!!

Rokka aloitti omatoimisilla sivulletuloilla ja ne oikein hienosti. Kaukojen ekaa nousua ja varsinkin sitä seisomaan nousua hinkattiin ja sain sen paremmaksi mutta jos kokees kaukot alkaa seisomisel niin en usko et nousee sillä ei ole viel niin hyvä..... Joskus tuo oli ihan Rokan lempijuttu mutta unohdettiin sitä sitten reenailla jossain välis niin pääsi vähän unohtuun.... Luoksetulo otettiin ekaksi ihan kokonaan, seisominen vähän venyi muuten ok. Toisella kertaa suora palkka seisomisesta, kolmannella kerral palkka viiveel seisomisesta ja tämä todella hienot, loppuun tietenkin viel suora ja siinä oli kyllä vauhtia. Ruutuun juostiin muutama kerta lelulle ja sitten otettiin loppua muutama kerta ja ne oikein hyvät! Nouto tehtiin ihan tasamaan noutona ja puukapulalla mutta siinä ei mitään valitettavaa. Tunnari pari kertaa ja ne ihan ok. Loppuun paikallamakuu Roiston kanssa ja se todella rauhallinen ja hyvä!!!

Nyt on sitten reenit reenattu ennen kisoja, sunnuntaina sitten tietää miten meidän käy. Tulosta lähdetään hakemaan mutta sen tietää sitten sunnuntaina mitä on kotiin tuomisina!!!!