Lauantaina ajeltiin Rokan kanssa käymään Riihimäellä silmätarkastuksessa ja pikku miehellä on terveet simmut!!! Nyt on sitten nekin katsottu, kiva kiva!!! Muuten lauantai menikin vauhdilla ku oli vähän niinku kiire kaiken aikaa johonkin suuntaan!!!

Sunnuntai oli kanssa täynnä ohjelmaa, käytiin joulumarkkinoilla, katsomassa uusia lemmikkejämme (niistä lisää sitten myöhemmin kun asia on ajankohtainen!!), illalla oli vierailu uuden koiratuttavuuden Tuksun luona ja voi jettä kun pikku täti oli aika topakka ja ihana pakkaus vaikka yrittikin syödä mun sormet pariinki otteeseen!!! Nyt vaan odotellaan et ilmat vähän lämpii niin pääsee pojatkin tutustuun Tuksuun!!! Ilta menikin Forssassa ajellessa ympäriinsä kun kaverin koira oli karannut ja etsittiin sitä. Onneksi koira löytyi 7h tunnin etsintöjen jälkeen ja kaikki päättyi onnellisesti!!

Tämä päivä on mennyt kotona maatessa ja ihmetellessä. Nyt iltasella vähän naksuttelin poikien kanssa et tulee edes jotain tehtyä. Rapa pääsi aloittaan ja tehtiin muutama erä arvausleikkiä naksun kanssa, kyllä riiitti energiaa ja virtaa kun Rapsu tarjoili kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Vahingossa tuli opeteltua myös uusi temppu -kumarrus-, kaikkea voi tapahtua tuolleen ihan vahingossakin!!! Sivulletuloja omatoimisesti tehtiin myös naksun kanssa ja ne varsin lennokkaita!!! Mun ympäri peruuttaminen alkaa olla ihan huippu kiva juttu Rapan mielestä, peruuttaa nimittäin ihan hirveää kyytiä ja oikein heittäytyy sivulle istuun!!! Loppuun vielä jumpattiin oravaa ja sitten takajaloillaan kävelyä, saadaan Rapan keskivartalo timmiin kuntoon!!!

Rokka aloitti kanssa tarjoamisleikillä ja kun tajusi mistä on  kyse niin sujui upeasti tuo tarjoilu. Sivulletulot ovat kovasti parantuneet ja tiivistyneet ja lähtee todella nopeasti tarjoon niitä. Mun ympäri kiertämistä peruuttaen tehtiin taon jälkeen ja nyt selkeästi Rokettimella jo paljon enemmän hajua asiasta, et treeniä vaan lisää niin saadaan se toimiin, hauskaa se ainakin oli nyt ja varmasti on hauskaa kun saadaan kokonaiseksi jutuksi se. Loppuun kanssa vähän jumppaa, ne sujuu kyllä Rokalta todella hyvin!!!