Lauantaina herätyskello soi ennen kukonlaulua ja oli aika nousta ja lähteä kohti Hyvinkäätä, jossa oli spanieliliiton erkkari. Matkalla nappasin Katin ja Jolindan kyytiin, meni matkat paljon nopeammin kun oli seuraa, kiitokset jälleen matkaseurasta. Kooikereita oli ilmoitettu paikalle oikein kivasti,  60 koiraa tai jotain sinne päin. Mun päivä kului aika kivasti kehässä esittämässä tuttujen koiria ja tietenkin omat pojatkin oli mukana näytelmissä. Tuomarina toimi ja viime vuoden Hollannin reissusta tuttu Tuus van Adrichem Boogaert-Kwint.

Rokka sai hienosti erin ja esiintyi muuten oikein nätisti ja mallikelpoisesti, kilpailuluokassa sijoituttiin toisiksi mutta sitten PU kehässä ei  enään tullu sijoitusta. Rasmus nappasi  myös erin valioluokassa ja sijoittui vielä neljänneksi 11 valiokoiran  joukossa, PU kehässä ei myöskään Rapalle sijoitusta mutta oli kyllä hienoa sijoittua valioluokassa.

Narttujen jälkeen oli vuorossa kasvattajaluokat, joissa Sirpan Black Amiikos ryhmä oli roppi, paljon onnea Sirpalle todella hienoista kasvateista ja upeasta menestyksessä. Jälkeläisluokat esitettiin sitten viimeisenä ja siellä me taas seistiin Rapan ja jälkeläisten kanssa, oli jälleen kerran todella hienoa katsella Rapan komeita ja kauniita lapsukaisia. Hienointa kaikista teki se että Rapan tytöllä Tuikkeella oli myös oma jälkeläisluokka joka koostui neljästä pennusta ja Tuike ja lapsukaiset vielä voitti!!! Paljon onnea Mia, mä ja Rapa ollaan niin ylpeitä teistä!!! Rapa sai jälkeläisluokastaan kunniapalkinnon ja sijoittui heti toiseksi Tuikeen jälkeen!!!

Oli kyllä todella hieno päivä, tuli upeita sijoituksia ja oli kunnia esittää todella hienoja koiria. Olen myös todella tyytyväinen ja iloinen molempien poikien tuloksista!!!

Rapan arvostelu:Maskuliininen pää. Kiltti vaikutelma. Silmien alle enemmän täytettä. Hyvät korvat. Riittävät kulmaukset edessä. Hyvä ylävarsi ja rintakehä. hyvät kylkikaaret ja takakulmaukset. Erittäin hyvä turkki. Liikkeet edestä voisivat olla..........Seisoo kuin patsas. Ihana luonne.

Rokan arvostelu: Hyvin kehittynyt pää. Hyvät mittasuhteet. Silmät vähän harottavat/ulkonevat. Riittävän pitkä kaula. Hyvä ylävarsi. Hyvät kylkikaaret. Erittäin hyvät takakulmaukset. Erittäin hyvä luusto.Kaipaisin enemmän kulmautumista välikämmeniin. Ihastuttava turkki. Liikeet ok. Ihastuttava esiintyminen.

Rapan jälkeläisluokka: Ryhmässä on kauniita koiria, mutta ovat tyypiltään erilaisia.

 

Sunnuntaina jälleen herättiin aikaisin ja tällä kertaa lähdettiin ajeleen Poriin tokokokeseen Eijan, Ranen ja Reiskan kanssa. Mä kisasin molempien koirien kanssa, voittajaluokka ja Rasmus olivat ensimmäisenä vuorossa. Koe oli hallissa ja Rasmuksen kanssa ei olla oltu hallikokeessa pitkään aikaan ja nyt selvisi ettei kannata kyllä mennä jatkossakaan. Rasmus ahdistui ihan hirveästi hallissa, ei ollut hetkeäkään oma iloinen ja reipas itsensä....(Rapan päälle käynyt aikoinaan hallitreeneissä koira ja tämä muisto varmaan kummitteli mielessä). Paikalla olosta lähti vaikka ei ole tehnyt sitä nyt pitkään aikaan ja oli kuitenkin ennen kehään menoa vieruskaverin vieressä eikä kiinnittänyt siihen mitään huomiota, mutta kun mä kävelin pois niin sitten se ahdistus varmaan iski ja ukko läks tutkiin et onko naapuri kiltti vai ei..... No yksilösuorituksissa oli paljon hyvää mutta sitten yleisilme oli jotenkin niin ahdistunut etten mä halua viedä koiraani tilanteeseen jossa se ahdistuu noin paljon. Mä en halua kisata mun  koirien kanssa jos ne ei nauti siitä ja niillä ei ole kivaa siellä kokeessa.

Pluspuolia: Seuraaminen oli hyvää ja tuntui todella hyvältä. Luoksetulossa tuli kaikki pätkät laukalla ja stopit teräviä. Ruudun loppu osa vauhdikas vaikka alku olikin hieman tahmea. Kaukoissa peruutteli ja teki teräviä vaihtoja sekä häntä heilui todella iloisesti. Tunnari upea samoinku hyppynouto. Et siis kokeessa oli paljon hyvää vaikka yleisilme huono, tuomarikin totesi että teknisesti todella taitava koira mutta tänään todella ahdistunut ja se haittaa suorituksia, ihmetteli kyllä sitten päälle vielä että hyvin Rapa pysyy kasassa vaikka selkeästi on ahdistunut. Erityisen tyytyväinen olen kaukoihin, sillä niissä ilme nyt hyvä ja teki vaihdot ja jopa ennakoi muutaman vaihdon, niissä ollaan siis edistytty hurjasti!!!!

Rapa jää siis nyt kisatauolle ja kisaa seuraavan kerran ensi keväällä kun alkaa taas ulkokokeet ja sillon me sitten näytetään muille kuinka hyvii me ollaan ja mitä kaikkea me ostaan ja kuinka hienosti osataan!!!! Rapa siis palaa ensi keväänä koekentille entistä parempana ja iloisempana!!!!

Avoinluokka ja Rokka menivät kehään heti voittajan jälkeen ja aloitettiin paikallaololla, joka meni todella hyvin. Ekaa kertaa Rokka suoritti paikallaoloa hallissa ja vielä niin että mä poistuin hallista ulos. Yksilöliikkeet sujuivat oikein hyvin, Rokan kanssa oli ilo olla kehässä ja palkkaantui upeasti mun kehuista joka välissä. Vähän liikkeiden välissä vaani mua sillä ilmelle et mis se pallopää oikein on, mutta pystyi silti suorittaan kaikki liikeet todella hyvin. Seuraaminen oli oikein hyvää, vähän täyskäännöksissä irtoaa vielä sivusuunnaassa ja perusasennot hieman hitaita vaikka niitä ollaan tehty paljon. Liikkeestä maahanmeno ja -seisomine  todella hienot. Luoksetulon tuli todella lujaa ja oli ihan varma ettei tuo ukko pysähdy mutta sinnehän se stoppasi todella terävästi. Nouto vauhdikas ja iloinen, kapulan luovutuksen jälkeen nousi seisomaan ja selkeästi odotti pallopäätä. Kaukoissa ennakoi hieman ekaa nousua, mutta muuten oikein hyvät. Hypyssä hyppäsi todella iloisesti ja istui mutta nousi parin sekunnin jälkeen seisomaan ja ei istunut uudesta käskystä vaan hyppäsi sitten seisaaltaan takaisin, siinä liikkuri viivytteli todella paljon takaisinpäin hyppy käskyä......

Rokan suoritus meni kokonaisuutena todella hyvin ja olen tyytyväinen pikku ukkoon!!! Saatiin tulokseksi komea ykköstulos 174.5pistettä ja sijoituttiin vielä luokassa toisiksi!!! Paljon onnea luokan voittaneelle Niilolle ja kolmanneksi tulleelle Epulle, tuotiin sit avoimen luokan kaikki pystit tänne Forssan seudulle!!!!

Iltapäivällä Reiska ja Rane kävivät kisaamassa alokasluokassa ja hekin saivat ykköstuloksen vaikka suoritukseen sattui yksi harmittava nollakin!!! Paljon onnea myös matkaseurueelleni, nyt vaan aloitetaan katsoa uusia yhteisiä kokeita!!! Meillä Rokka kisaa nyt talven aikana voittajassa pari kertaa, jos kaikki menee hyvin ja sitten keväällä Rapa pääsee taas mukaan kisoihin.

On ollut kyllä hieman vauhdikas ja vähä uninen viikonloppu, mutta on tullut hienoja tuloksia!!!! Olen niin ylpeä ukoistani!!!