Eilen aamupäivän nukuin ku tulin taas aamulla töistä kotiin, oli muuten viimeinen yövuoro ennen kesälomaani!!!! Iltapäivällä mentiin Saken ja koirien kanssa käymään pukon kentällä, Rokka pääsi tekeen hyppyjumppaa kasvavalla sarjalla ja paransi joka kerta eli juuri niinku kuuluukin mennä!!! Rokan kanssa tehtiin myös rengasta niin et oltiin eripuolilla rengasta Saken kanssa ja kutsuttiin Rokkaa vuorotellen renkaan läpi, nyt hahmotti hienosti renkaan ja katsoi tarkkaan mistä hyppää. Rangasta myös vauhdin kanssa ja meni oikein hyvin. Keppejä pari kertaa ja ne myös hyvin ja nyt oli ainakin vauhtia. Rasmus pääsi myös hölmöileen ja juoksenteli putkiin ja kiikkui puomin päällä joka taisi olla Rapan lempieste!!! Uuno puolestaan juoksi putkirallia, niin siis haluun varmaan putki hullun koiran kun sitä sinne aina usutan!!!! Tehtiin myös rengasta pari kertaa samalla systeemillä ku Rokan kanssa ja hienosti hyppeli matalan renkaan läpi.

Iltasella tokoiltiin vähän sisällä, Rapa & Rokka tekivät seuraamisen ekoja askelia, tunnarikapulan omatoimista nostoa+sivulletulo ja temppuja. Kooikeri pojat molemmat todella taitavia!!! Uuno teki seuraamista ja oikealle käännöstä, molemmat mallikkaasti. Peruuteltiin ja temppuiltiin sitten loppuun vähän ja kyllä oli intoa ukossa!!!

Illalla Uuno pääsi moikkaan Anun ja Caritan  lampaita Kiipulle, Uuno paimensi lampaita nätisti ja piti lampaat hyvin koossa paria pientä vauhdikasta hetkeä lukuun ottamatta. Pysäyttelin molemmilla kerroilla pari kertaa ja nyt pysähtyy nätisti lähes heti kun nostan kädet ylös ja pyydän odottaan!!! On paimennus vaan niin kivaa edelleen!!! Kiitos Anu kun saatiin tulla!!!

Tänään aamusta lenkkeiltiin pitkä lenkki Katin ja koirien kanssa Tammelan metsissä, kyllä oli niin kivaa pitkästä aikaa taas kävellä yhdessä ja koirat näyttivät nauttivan toistensa seurasta, varsinkin Rasmus ja Jolinda!!!

Alkuillasta mentiin Rokan kanssa Turkkuun Lentsun pitämään tokoiltaan jossa käytiin läpi koira kohtaisi ongelmia. Ensin paikalla olot jotka molemmat todella hyvin Rokalla. Istumisen aikana juoksin kahden puun väliä et saan Rokan mielenkiinnon pysymään piilossa ja toimi hyvin sillä oli paljon tarkkaavaisempi piiloa kohtaan ku mä aina välillä juoksentelin!!!

Ensimmäisenä ongelmana mulla ja Rokalla seuraamisen vire, se oli parantunut keväästä mutta edelleen siitä puuttui se jokin... Tehtiin muutama pätkä lelu kädessä ja sitten kainalossa ja kun lelu laitettiin kainaloon niin saatiin Rokkaan sellaista toivottavaa voimaa ja ilmettä. Nyt siis jatketaan seuraamis treenejä lelu kainalossa ja pikku hiljaa se sielt sit joskun häivytetään mutta ensin tehdään tuo motivaatio hyvään kuntoon. Palkatessa mun pitää muistaa heittää lelu eteenpäin koska jos tiputan sen vaan niin se ei ollut Rokan mielestä kovin kiva.

Ruutu harjoitus tehtiin kaikki yhdessä ja siinä tuli jälleen esille se et Rokka hypähtää merkiltä ihan minne sattuu eikä yhtään tiedä minne menee.... Kun näytettiin kun ruutuun vietiin pallo ja merkki näytettiin kanssa niin sitten hyvin mutta muuten vaan singahtelee merkin jälkeen minne sattuu... No tehtiin seuraavana ohjattu ja siinä sama ongelma tuli esille, Rokalle ei hajuakaan minne mennä. Vaihdettiin käsimerkki selkeämmäksi ja autoin vartalolla oikeaan suuntaan niin alkoi suunnat selkeytiin. Nyt jatkossa autan vartalolla vahvasti Rokkaa lähtemään oiekaan suuntaan et saan suunnat opetettua kunnolla ja vahvoiksi. Toivottavasti tällä saadaan ne kuntoon niin tuo singahtelu loppuisi.

Loppuun katsottiin kisapalkkaamista lävitse kun en oikein tiedä miten teen sen Rokan kanssa. Sain pari todella hyvää vaihtoehtoa ja niitä alan nyt hiomaan Rokan kanssa kotona ja treenaan ne toimiviksi ja sitten alan yhdisteleen palkkaukseen!!! No Rokalle niiden opettaminen helppoa kun on noin energinen ja iloinen kuitenkin!!! Mä olen itse vähän lintsannu tuosta kisapalkan opettamisesta ja sen kyllä huomaa, se joutuu nyt tehotreeniin et saan ne toimiin!!!

Kiitos Lentsu todella mukavasta illasta ja kyllä taas olen paljon viisaampi ja tiedän miten treenaan Rokan kanssa, niin ja myyn sen naksun pois!!! Kiitokset myös treenikamuille oli todella mukava ilta!!!