Tänään on sitten Kasper taas ontunut, onneksi saatiin Johannalta kipulääkettä.... KIITOS Ei olla kunnon lenkilläkään käyty kun ollaan kaikki sairastettu Kapen kipeää jalkaa. Huomaa selvästi et ontuu enemmän jos on kauan maannu paikallaan eli joku lihas varmaan oireilee, olisko satuttanut kun juoksi ton aropupun siis Rasmuksen perässä eilen siel mettäl... No lepoa vaan ja kipulääkettä naamaan kyl se sillä toivottavasti ohi menee.

Iltapäivällä käytiin Marjan kanssa reippaalla ratsastuslenkillä, reippaalla sen takia kun mulla oli kiire Rasmuksen kanssa rokotuksiin. Satuin tänään katsomaan Rapan papereita ja huomasin et huomen menee rokotukset vanhaksi... Onni et katsoin tänään ja sain vielä ajan, olisi muuten jääny Hesan kisat väliin ja olisi menny vanhaksi vasta-aine testitkin.... Hassua kyllä kun satuin niit papereita tänään kattoon, siis muistin et ne puolesta kuusta menee vanhaksi ja olin suunnitellut tilaavani maanantaina ajan. No nyt on poika rokotettu ja kaikki on hyvin!!

Aika vierähti taas niin äkkiä, huomasin illal vaan kun kello on jo kahdeksan ja ei olla mitään treenattu. Sisällä otettiin ensin Kasperin kanssa temppuja ja opeteltiin uutta temppua -> Pitää namia nenän päällä ja heittää sen luvan saatuaan suuhun!!!=) Kattoo kuinka sen heiton saa opetettua, hienosti pitää nenää paikallaan ja odottaa lupaa et saa tiputtaa lihapullan ja syödä sen.
Rasmus aloitti tietenkin sivuilletuloilla jotka aivan mahtavia ja kiertää nyt kunnolla takaa ja tulee ihan suoraan sivulle!!=) En ole edes vaatinut suoria vaan on ite alkanut niitä tarjoamaan!!!
Sain päähäni kokeilla jos seuraamisen täyskäännöksen saisi näyttävämmäksi kun kääntyy vasemman kautta... No tänään se ei ainakaan tuottanut tulosta, Rasmus oli selvästi ihmeissään miks nyt käännytään näinpäin ja teki ihmeellisen mutkan siinä. On siis kyllä joskus osannut tuon ja kääntynyt siinä hyvin. Täytyy vaan kokeilla ja treenata, ku luulen et siitä saisi UPEAN kun vaan Rasmus hokaa mitä haetaan.

Pojat tekivät yhdessä kaukoja kilpailuna kumpi tekee nopeammin. Kasper kyl lintsasi puolissa asennoista mut se ei menoa haitannut, hokasivat molemmat idean kun oli pari kertaa palkannu nopeamman ja sen jälkeen molemmat oikein yrittivät Rapa jopa vähän ennekoi.
Viimeiseksi temppuiltiin vielä pitkästä aikaa jumppapallon kanssa ja ilman. Rapa teki kaukoja ja -moroa- pallon päällä ja -nouse- (takajaloilla kävely) ilman palloa.  Tarjosi kyllä -nouse- tempussa rahin päällä takajaloilla kävelyä!!! =p Kasper vaan huilasi pallon päällä hetken, ei uskallettu enempää urheilla ettei jalka vaan satu enempää.

Huomenna onkin mulla taas työpäivä eli pojat viettävät vapaapäivää papan kanssa kotosalla. Sunnuntaina lähdetään Marja ja Tiian kanssa lenkkeileen ja tietenkin katsoon pientä Roistoa kun ei olla nähty moneen päivään. Toivottavasti Marja ehtii myös treenaamaan kanssamme, kun ne kisat lähestyy ja täytyy treenata vähän ajatuksen kanssa, siis enemmän kun yleensä!!Kieli ulkona