Aloitetaan nyt   tärkeimmästä eli Kasperista, hän voi jo paljon paremmin ja selkeästi pirteämpi. Vatsa kyllä varmaan viel vähän kipeä ainakin aamuisin kun tuppaa oleen aamutuimaan oudon vaisu mutta päivisin jo aikalailla oma itsensä!!! Tänään käytiin Forssas lenkillä ja johan oli Kape onnellinen kun pääsi mukaan reissuun pikku poikien kanssa!!! Nyt siis ainakin kaikki näyttää hyvältä paranemisen kannalta, toivotaan edelleen et kaikki menee hyvin. Maksa-arvo kontrolli on joulun jälkeen heti joten Kape ei nyt tänä jouluna saa paljon herkkuja et saadaan ne arvot normalisoitumaan.

No sitten aiheeseen Rokka........ Käytiin eilen Katin ja koirien kanssa lenkkeileen Tammelan metsissä, tarvottiin taas hanges tunnin verran ja väsytettiin koiria. Vähän ennenku päästiin autoille niin kaikki koirat katos metsään,no kaikki muut sieltä sitten palasi pikku hiljaa meidän tykö paitsi Rokka. Käveltiin sitten autoille ja lähdettiin ajaan tietä takaisin päin ja ajateltiin et otetaan Rokka matkalla  kyytiin. No me sitten ehdittiin ajeleen siinä 3.5h tuntia ja etsiä koiraa ennenku ihan yht äkkiä ilmestyi lähes katoamis paikkaansa..... Rokka vähän pidensi lenkkiä, oli varmaan sitä mieltä et ei ollu saanut juosta vielä tarpeeksi. Kyllä on pakko sanoa et vähän alkoi jo huolestuttaan et missähän se pikku ukko mahtaa luurata, alkoi tulemaan pimeä ja muutenkin alkoi miettiin et mitä kaikkea voisi tapahtua... Kaikista hassuinta tässä asiassa on se että vuosi sitten oltiin samaisessa metsässä lenkillä ja meidän hukkui kaikki koirat, onneksi vaan hetkellisesti. Mä en Kati sit enään sinne metsään lenkille uskalla lähteä tai kadotaan pian itse!!!

Rasmus on kuitenkin ollut nyt oikein kiltisti eikä ole aiheuttanut mitään päänvaivaa tai harmaita hiuksia kennellekkään, onneksi!!!

Tänään käytiin tokoileen pitkästä aikaa Marjan ja Anun kanssa Forssassa, olipa ihana päästä tokoileen oikein kunnolla ulos!!!! Rokka aloitti paikallaoloilla, ensin lyhyt istuminen ja sitten pari makuuta ja kaikki oikein hyvin. Ruutua tehtiin pallon kanssa ekalla kerralla oikealta puolelta ohi mutta muuten todella lujaa ja suoraviivaisesti pallolle. Loppuun yksi tyhjä ja siinä stoppi oikein nätti. Seuraamista tehtiin pitkä pätkä ja kaikista perusasennoista palkka, seuraaminen aikas kivaa!!! Suoraluoksetulo oli todella vauhdikas, alku otettiin kaks kertaa ku nousi ekalla kerral istuun, sitten palkkasin pelkän makuun kerran. Hyppynouto otettiin pari kertaa ja molemmat todella hyvät, vauhdikkaat ja iloiset!!!! Kaukot tehtiin ihan pikaisesti ja ne todella hyvät, nyt malttoi hienosti odottaa eikä tarjoillu kaiken aikaa kaikkea mahdollista. Tunnari tehtiin ihan viimeisenä ja se oli aluksi aivan kaaos, toi mikä eteentuli. Laitettiin sitten kasa ja tehtiin silleen kaks kertaa ja molemmat todella hienot. Nyt tarvii ottaa tunnaria ihan joka päivä et saadaan siihen varmuutta ja vähän ehkä sitä kamalaa koohotusta pois!!!

Rasmus treenasi oikein innokkaasti ja iloisesti, aloitettiin hyppynoudolla jotka todella hienot!!!! Seuraamista tehtiin jonkinmoinen pätkä, sekin todella hyvä. Kaukoissa sitten taas peruutteli vaikka kuinka ja kauas....oli ainakin Rapalla kivaa tehdä kaukoja, eikä se ole pääasia et koiralla on kivaa!!! Välillä kyl vähän omia hermoja kiristeli kun koira vaan peruuttelee tai pyllistelee mulle!!!! Suoraluoksetulo oli todella vauhdikas, samoin ruutuun  paineli aivan täysiä muutaman kerran kipolle syömään!!!!

Oli kyllä todella kiva treenata kun koirat olivat todella innokkaita ja vauhdikkaita, taisi siis viikon toko tauko tehdä jälleen hyvää ukoille vaikka mulla olikin kamalia omantunnon tuskii kun ei ehtinyt/jaksanu treenaan missään välissä!! No  nyt viikonloppu menee jälleen työn merkeissä jos sitten alkuviikosta ehtisi taas tokoileen!!!