Eilen päivällä puuhasteltiin raksalla lankkupinon kanssa ja pojat saivat hengailla mukana. Kun saatiin pinot kuntoon niin pääsivät pojat tekeen pienen esineruudun, esineitä oli yhteensä 6 eli jokaiselle ukolla kaksi. Kasper sai aloittaa vanhimpana ja viisaampana, hienosti löysi ekan esineen, Rasmus sinkosi metsään seuraavana ja nosti myös oikein mallikkaasti esineen. Rokka pääsi sitten etsimään ekan kierroksen viimeisenä ja oli selvästi vähän ihmeissään, haki selvästi damei koska meni esineiden ohi vaan päättäväisesti. Sakke meni sitten pusikkoon ja antoi mulle merkin kun Rokka esineen kohdalla niin pääsin kehuun siitä heti ja näin pienelle miehelle avartui tämän homman juju.

Toinen kierron tehtiin samaan malliin ja kaikki pojat löysivät hienosti esineet eikä ketään haitannu vaikka mukana oli esineitä joita eivät ole ikinä ennen kantaneet, esim sormusrasia, pieni spray pullo jne...

Tänään päivä vierähti shoppaillen ja illalla kylässä käväisi Onni ja vähän valokuvailtiin pientä miestä! On se vaan kasvanu hurjaa vauhtia menee ihan juur Rokasta ohi!!! Illalla myöhään lähdettiin viel tokoileen koulun kentälle, Rasmus aloitti liikkeestä istumisellä johon lisäsin häiriöö eli lähdin juokseen eteenpäin heti käskyn jälkeen -> todella hienosti Rapa istui vaikka tein mitä kevätjuhla liikkeitä. Ruutu otettiin ekaksi tyhjänä pari kertaa kun ekalla lähetyksellä meni sivuun ja toisella lähetyksel vaihdoin sitten käskyn vanhaan ja turvalliseen niin johan ruutu löytyi. Kolmas kerta tehtiin kipolla ja siihen kunnon hetsaus niin johan sinkosi sinne. Kaukoja otettiin kolme kertaa ihan liikkeenä, jokaisessa sarjassa tarvittiin yksi ylimääräinen käsky eli niitä treenattava paljon lisää.

Rokan kanssa aloitettiin seuraamisella, ensin pidempi kaavio josta lelu palkka ja sitten lyhyempiä pätkii ja niistä palkkailin namilla. Seuraaminen aika kivaa kunhan mä muistan pysyä suorassa ja olla tuijottamatta koiraa. Liikkeestä maahanmeno superhyvä, seisomisessa herkästi tarjoaa istumista mutta parilla treenillä saatiin tämäkin kuntoon, nyt muutaa treeni ennen perjantaita viel. Luoksetulo vauhdikas, kävin kerran palkkaan myös pelkän pysymisen et tulee sitäkin vahvistettua vaikka ei siinä ole ollut ongelmii. Loppuun viel paikallaolo Kasperin vieres ja siit palkaksi pallopää, makasi oikein hyvin ja rauhallisesti turhia hötkyilemättä.

Rasmuksen kanssa tehtiin viel muutama ruutu erisuunnista ja niin että Sakke vei kipon ja kerran tehtiin tyhjäkin. Nyt hetsaus toimi oikein hyvin ja kaikilla kerroilla ihan sinkosi sinne todella lujaa. Taidan vaan siirtyä tuohon kipporuutuun takaisin koska nyt ainakin hetsaus toimii siinä todella hyvin. Rasmus innostui vielä loppuun leikkimään pallolla,joka on aika harvinaista herkkua!!!

Huomenna on ohjelmassa heti aamusta mejäilyy kun käytiin Eijan kanssa tiistaina aamusta tekeen jäljet metsään ja ajateltiin kokeilla miten pojat toimii pari vuorokautta vanhalla jäljellä, se nähdään sitten heti huomen aamul!!

Aika komia tapaus tuo Onni vaan on, tulevia näyttelymatkoja odotellessa!!!