Tänään mentiin Marjan ja tollopoikien kanssa lenkkeileen elonkiertoon päivällä kun kerran molemmilla oli vapaata. Olipa kiva lenkkeillä ja rupatelle pitkästä aikaa kaikessa rauhassa. Saatiin taivaltaa pieni matka ihan hangessakin mutta ei se haitannut kun oli hyvää seuraa!!! Koskas mennään uusiksi??

Lenkin jälkeen Rokka pääsi tutkaileen Marjalla mukana ollutta varista ja olikin siitä vallan kiinnostunut edelleenkin, niinkuin syksylläkin. Tehtiin pari ihan "noutoa" ja niissä eka vähän ihmetteli ja haisteli lintua mutta otti sitten päättäväisesti suuhun ja toi mulle, mitkään namit ei kyllä ukolle kelvanneet vaan tuijotti vaan kaiken aikaa varista ihan haltijoissaan!!! Jeppe pääsi myös välissä hakeen kerran variksen ja sehän nosti Rokan kierroksia ja seuraavalla kerralla oli vauhtia pikku miehessä ja nappasi melkeimpä oitis linnun suuhun ja kiikutti mulle!! Viimeiseksi tehtiin vielä harjoitussa jossa Marja vei linnun hankeen ja me lähdettiin Roksun kanssa vaan käveleen ja tarkoitus oli siis että ottaa linnun itsenäisesti suuhun ja toimittaa mulle. Mä siinä sitten vaan kävelin ja Rokka bongasi linnun, haisteli sitä hetken ja sitten toi kauniisti mulle!!! Hyvä Roksu!!! Mä vähän alussa mietiskelin ottaako lintua suuhun kun viime kerrasta on jo vähän aikaa, mutta eipä olisi tarvinnut miettiä sillä toihan on ihan hulluna noihin lintuihin. Kiitoksia Marjalle jälleen neuvoista ja ohjeista ja tietenkin variksesta joka saatiin mukaamme että päästään vielä huomennakin vähän treenaileen noita juttui!!!

Pari tuntia ehdin kotona huilaan ennenku suuntasin maalle hakeen Leeviä yökylään ja samalla vähän tokoileen poitsujen kanssa. Rapan kanssa aloitettiin ruudulla ja nyt meni sinne todella hyvin kun ei tarvinnut vahtii kippoaan. Huomasin myös sellaisen asia että kun muistan vapauttaa kipolle oitis kun koskee alustaan niin ei ota sitä suuhunsä, Rapa siis välillä tuonnut ruudusta myös alustan pois kun vapautan kipolle!!! Kerran tehtiin myös koko ruutuliike ja siinäkin sitten vapautus kipolle kun ensin tuli seuraamaan, stoppi ruudussa oli todella hieno kääntyi nimittäin ilmassa mua kohden ja jäi odottaan maahan käskyä!!!! Liikkeestä istumiset oikein kivoja ja nopeita ja eipä tarvinnu auttaa kun ihan pikkasen vartalolla. Seuraamisen käännöksiä ja parin askeleen siirtymisiä tehtiin vähän joka suuntaan ja palkka tuli aina käännöksen/siirtymän jälkeisestä perusasennosta kun se oli tiivis. Todella paljon parantuneet Rapan perusasennot sillä sain palkata ihan joka kerta!!!!

Rokan kanssa aloitettiin myös ruudulla ja niin että vietiin sinne lelu yhdessä ja sitten perusasennos kautta pääsi lelulle. Vauhtia ja energia oli taas vaikka kuinka, mutta sillonhan se treenaaminen on kivaa!!! Tehtiin vielä kaksi ruutua niin että Leevi vei lelun ruutuun sillä välin kun mä leikin Rokan kanssa, aika hienosti hahmottaa ruudun ja juoksee sinne aivan täysillä vaikka ei olla viety sitä lelua sinne yhdessä. Lelun kanssa jatkettiin ja otettiin seuraamista, nyt saatiin jo neljä askelta tehtyä ja seuraa kyllä upeasti!!! Sivulletuloja tehtiin namin kanssa ja niissäkin sain pienentää käsiapua reilusti, eipä ole taas tullut kokeiltua et tarviiko apua oikeesti enään niin paljoa kun olen auttanut. Lopuksi vielä maahanmenoja siinä leikin ohessa ja hienosti tippuu maahan!!! Paljon tänään myös vaan leikittiin ja pidettiin vaan hauskaa, sillä se hauskuus taitaa olla kaikista tärkeintä tossa tokossakin!!!!