Käytin sitten vapaa päiväni hyödyksi ja käytiin Rapan kanssa lenkillä Forssas kaupungilla ja vähän treenailtiinkin. Ensin treenattiin metallinoutoa, ohjatun oikeaa puolta ja ruudun keskikohtaa. Kaikki meni ihan hyvin, no ohjatussa haluaisin että kaartaisi hieman loivemmin kapulalla siihen ei auta kun treenata alustalla ja sit tuoda kapulaa taas takaisin päin. Metallinouto oli ihan hyvä, ravaten mennen tullen mutta niin tuo pienimies tekee melkein kaikki. Ruudun keskikohtatreeni oli ihan super hyvä, meni joka kerta ihan keskelle ja reippaasti ravaten!! Loppuun otettiin yksi ruutu myös kupilla pitkältä matkaa. Seuraamista tehtiin myös muutamia pätkiä ja niissä palkkailin ihan muutamasta askeleesta.

Huomasi Rapasta että oli vähän ihmeissään kun oltiin kaksin liikentees ja sit kun ei ketään muuta ollu treenamas. Tuollaisi treeni reissuja pitäisi tehdä paljon enemmän et ottaa vaan toisen koiran mukaan. Auringon paiste myös vähän hidastutti Rapaa ja luulenki et nyt pidetään taas pieni naksuttelu kausi ja tehdään vaan paljon temppuja. Rapan voittaja liikkeet on kyllä kunnossa, mutta haluaisin sen motivaation vielä vähän nousevan ja luulen että pieni tauko oikein liikkeistä tekee hyvää ja me vaan naksutellaan kun jaksetaan!!!

Rasmus tulee myös nyt kesän ajan keskittyyn tuohon mejään ja kokeillaan päästä siinä kisaan mahdollisimman paljon, sitten taas syksyl ja talvel panostetaan enemmän tokoon.  En tiedä vaan miten itse pärjään, kun tykkään niin tokon treenamisesta. No sitten joskus kun se pentu tulee niin toivotaan et siit tulee sellainen toko hullu ja voin sen kanssa sitten treenata paljon. Rasmukselle olisi kaikista paras varmaan näin kesän ajan et treenaisi korkeintaan pari kertaa viikos ja silloinkin lyhyitä ja todella iloisia treenejä, se selvästi on "vetelämpi" kun on lämmintä.

Nyt vaan odotellaan iltaa ja Kasperin paluuta tokoareenoille!!!