Tänään piti niin treenailla  poikien kanssa ihan ajankanssa mutta kas kummaa kun löysin itseni ulkoa treenaamasta poikein kanssa puol ysin aikaa illalla. Ei sitä sit siellä pimeässä viitsinyt kauhean kauaa treenata eli otettiin tehokkaat ja pikaiset treenit. Rasmus teki ensin metallinoudon pari kertaa, ekalla aikaili kapulan otossa mutta uusinnalla oikein mallisuoritus. Kaukoja tehtiin pari kertaa ekaksi palkkasin pelkkää ekaa nousua ja sitten tehtiin ihan sarjana, molemmat hyvin. Loppuun liikeestä istuminen ja se myös oikein hyvin. Rapa teki oikein iloiset treenit ja teki kaiken aikaa hommia satalasissa.

Rokan kanssa aloitettiin noudolla ja se oikein hyvin,tehtiin muutama toisto ja palauttaa kapulan todella hyvin ja reippaasti. Luoksetulon stoppia tehtiin monta kertaa sillä tajusin että sitä me ollaan treenattu todella vähän. Lelun kanssa stoppaa terävästi ja täytyy tehdä nyt paljon lelun kanssa. Kerran kokeilin pelkällä käsimerkillä ja sekin aika kivasti, vähän voisi  stopata vielä terävämmin mutta muuten hyvä. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno otettiin kertaalleen ja molemmat todella hienosti. Rokan treeneissä oli taas virtaa ja iloisuutta, niinku Rokan kanssa puuhatessa lähes aina.

Huomenna pojilla onkin tiedossa aktiivinen päivä, sillä tiedossa tokoa, agilityä ja lenkkeilyä!!! Nyt huilaamaan että jaksaa huomenna!!!