Nyt se sitten on virallisesti taas ohi, siis joulu!! Sitä on vaan niin kiva joka vuosi odottaa, mut sitten on kiva kun se meneekin ja saa taas ruveta odottaan!! Meillä oli tosiaan jouluna Lacina ja Vrode hoidossa, kyl se pikku Lacina on vaan niin ihana ja muistuttaa paljon Rasmusta.
2179871.jpg
Tytöt pääsivät mun mukaan töihin joulupäiväksi, Vrodea vähän jänkätti ensin mut sit rauhoittui ja alkoi leikkimään ja hakemaan rapsutuksia mummoilta. Lacinaa taas ei mummot kiinnostaneet vaan paineli pitkin käytävää koko päivän ja olisi vaan halunnut leikkiä vetoleikkejä.
Eilen tytöt lähtivät kotiin, toivottavasti saadaan Lacina taas pian hoitoon ja olisi maa sulaan niin päästäisiin kokeileen jäljestystä. Sitten nähdään onko perinyt isältään jälkestystaidon vai ei!! =)

Tänään lähdettiin iltapäivällä 1.5h tunnin lenkille metsään, nauttimaan auringon paisteesta ja muutenkin hienosta "talvi" säästä.  Lenkillä otettiin moneen kertaan sivulletulo harjoitusta, joka sujuu entiseen tapaan ja muutama luoksetulo! Olivat pojat niin mielissään kun pääsivät kunnolla juokseen ja haisteleen jänisten jälkiä.
Illal lähdettiin Marjalle ja Jonille katsomaan lutuista Roisto pentua!!! Kyllä se vaan oli niin suluinen ja rohkea. Ei pelännyt mitään ja ystävystyi heti Kasperin kanssa, ei kukaan muu ollutkaan sitten mitään, seurasi Kasperia askel askeleelta ja välillä puri hännästä!! =)
Kyllä se Jeppekin on vaan niin ihana, ihan tasapuolisuuden vuoksi mainittava (aina vaan tulee niit pentuja pallutettua). Taitaa ihan itselle tulla pentukuume kun koko joulun katsellut pentuja ja nyt pääsee seuraamaan Roiston kasvamista. No aikanaan sitten hommataan taas pentu, sittenkun ajankohta on sopiva ja löytyy sopiva pentu.

Tässä muutama kuva NIIN ihanasta Roistosta, Jepestä ja mun pojista:
2179824.jpg
Kuka nyt voisi olla rakastumatta tuohon ihanaa karvapalleroon!!! <3
2179825.jpg
Possu saa kyytiä!!
2179827.jpg
On se vaan niin pieni, kun vertaa Kasperiin. Kasper 55kg ja Roisto 3kg!!
2179830.jpg
Jeppe ja Rasmus olivat aika kypsiä pikku vintiöön.
2179832.jpg
Jeppe turvassa sohvalla, ettei pikku hampaat pääse vaan puremaan!!!

Niin ollaan me vähän ehditty treenaankin kaikesta tohinasta huolimatta. Pääasiassa ollaan tehty vaan sivulletulo harjoituksia ja reiteen koskemista. Molemmat treenit ovat edistyneet hyvin ja sivulletulot toimivat jo häiriössäkin, nyt täytyy vaan alkaa vaihdella paikkaa ja "häiriö"koiria.
Huomen menen koko päiväksi töihin, mutta sitten maanataina heti aloitamme taas treenaamaan oikein ajatuksella ja kunnolla. Onneksi on jo sovittu treenitkin feeniksille, niin ei pääse lintsaamaan ja sitten tietenkin treenin jälkeen Marja ja Jepen kanssa lenkille!!
Ne tammikuun kisatkin lähestyy, kohta täytyy tehdä taas suunnitelma et kaikkea tulee varmasti harjoiteltua ja sitten se paikallaolo.... Kaikki rakkaat ystäväni tulettehan ottamaan Rasmuksen kanssa paikallaoloja niin saisi siihen varmuutta ja jos se vaikka onnistuisi sitten purinalla.