Eilen oli pussikoirien tokokoe omalla kentällä eli siis meidän kotikoe ja sinnehän oli pakko ilmoittaa molemmat koirat kun sai kerran paikat ja joka tapaukses siel koko illan olen kun olen Eijan kanssa järjestänyt kokeen.

Rokka EVL:ssä toisena koiran ja oli jotenkin todella tahmea koko kokeen ajan, sit meni vähän merkit sekaisin ja otti häiriöö paljon ympäristöstä. Rokka jää nyt kisatauolle ja katsotaan syksyl jos kisaan pm kisois tai jossain vastaavis mutta luulen et enemmän sit kisataan talvel koska Rokka ollut paljon parempi hallikokeissa ja siellä ei sitä häiriöö oo niin paljoo ympäristössä.

Rasmus sitten teki tasaisen varmaa työtä koko suorituksen ajan ja paikalla olon oli myös oikein nätisti kun Marja seisoi siellä kehän reunalla. Rapan suorituksissa oli pikku juttui joista menetettiin "typeriä" pisteitä sen verran et tulos VOI2 252 pistettä eli neljä pistettä vajaa ykköstulos.... Voi sanoa et vähän harmitti vaikka toisaalta olin todella tyytyväinen sillä Rapa teki kaiken aikaa varmasti ja iloisesti töitä mun kanssa. Rapa nyt kisaa muutaman kisan kesän aikana ja katsotaan sit jos se eka ykkönen sieltä irtoisi!!!

Onnea kaikille treenikamuille hienoista suorituksista, jotenkin niin ihanaa kisata kotikisoissa kun ympärillä kaikki tutut seuraamassa ja kannustamassa!!!!