Aamu aloitettiin heti ensimmäiseksi metallinoudolla, aloitin ihan pelkällä pitämisellä sisällä ja sujui hyvin. Tehtiin myös nostotreeniä ja sivulletuloa metallin kanssa. Kaik sujuivat oikein hyvin eiliseen verrattuna ja Rasmuksen ilme oli hyvä!! Pysyimme kuitenkin sisällä treenaan metallin kanssa ettei vaan tule pienelle kooikerille mitään järkytystä. Mennään sitten huomenna ulos treenaan ja tietenkin pienellä kapulalla.

Alkuillasta treenattiin edelleenkin sisällä mutta tällä erää kaukoja. Otin eka ihan liikkeenä, ei noussu ekalla istumaan vaan vaati kaksi käskyä sen jälkeen muut vaihdokset ok. Treenattiin sit pelkkiä maasta istumaan nousuja onnistui hienosti joka toisella kertaa ja sit välil pomppas suoraan seisoon..... Vahvistusta vaan noihin ei siin nyt mikään auta ja sit palkkaa ekoihin nousuihin.

Lenkin jälkeen olimme kunnantalon parkkiksella ottaan palkkaamattomuus treeniä. Autoja siel vilisi ihan hirveästi ja saimme pujotella niiden välissä. Ennen treenin alkua näytin R:lle possunkorvan ja laitoin sen taskuuni. Ensin luoksetulon loppu ->ok, liikkeestä istuminen -> ok ja tunnari -> HIENO sitten palkka suoraan taskusta, toimi kyllä upeasti. Näit nyt vaan muutama vel ennen kisoja niin sais ton palkkauksen kuntoon!!!

Illalla leikittiin alustalla naksun kanssa pitkästä aikaa, vähän vaihtelua noihin iltanaksutteluihin. Luulen et osa syy kaukojen istumis ongelmaan on se et vähän arpoo mitä tehdään ku ollaan paljon treenattu tarjoomista, yrittää nyt myös kaukois tarjota mitä sattuu. Jätämme nyt tarjoamis treenit hetkeksi tauolle ennen kisoja ja tehdään naksulla vaan temppuja kaikkien iloksi ja huviksi!!!